Κακλαμάνης: Να κάνουν «πόρτα» οι εστιάτορες;

Must Read

Είναι μη εφικτό να κάνουν «πόρτα» οι εστιάτορες ελέγχοντας πιστοποιητικά εμβολιασμών στην είσοδο... Αυτό είπαν με ένα στόμα οι καταστηματάρχες, και σε αυτό συμφωνεί μαζί τους και ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Bουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

«Eχω μια ένσταση κατά πόσον μπορεί να εφαρμοστεί, ενώ το ακούω λογικό, ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στο εσωτερικό ενός μαγαζιού για να φάμε και επειδή έχουμε εμβολιαστεί δεν χρειάζεται μάσκα και πρέπει να το ελέγξει αυτό ο καταστηματάρχης. Φοβάμαι ότι πρακτικά αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα» είπε χθες σε συνεντεύξεις του ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση αποφάσισε τα καταστήματα που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους να έχουν μια ειδική σήμανση και ο έλεγχος για το αν κάποιος πελάτης είναι εμβολιασμένος θα γίνεται με ευθύνη του καταστήματος.Αυτό ξεσήκωσε θύελλα από τους ανθρώπους της εστίασης.Δεν μπορούν οι άνθρωποι ούτε να μαλώνουν με τους πελάτες τους ούτε να κάνουν τον αστυνόμο.

Αυτό λέει λοιπόν και ο Νικήτας Κακλαμάνης, δηλαδή ότι πρακτικά είναι δύσκολο να ελέγξεις εμβολιασμένους και μη με αυτόν τον τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This