Απειλές κατά της ζωής του Βασίλη Λεβέντη καταγγέλλει η Ένωση Κεντρώων

Must Read

«Η φτώχεια φέρνει γκρίνια» υποστηρίζει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο… Πόσω μάλλον όταν «η γκρίνια εκπέμπεται» από ένα πολιτικό κόμμα που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή όπως η Ένωση Κεντρώων.

Η έξοδος από τη Βουλή εκτός των άλλων είχε ως αποτέλεσμα να αφαιρεθεί και η αστυνομική φρουρά από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Καρόλου 28 στον 5ο όροφο. Και εδώ… αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς οι υπεύθυνοι του κόμματος όταν πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία όπως βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη.

Όταν το έμαθε ο Βασίλης Λεβέντης άστραψε και βρόντηξε και στη συνέχει το κόμμα έβγαλε μια ανακοίνωση στο ίδιο ύφος καταγγέλλοντας μάλιστα και απειλές κατά της ζωής του Προέδρου και στελεχών του κόμματος.

Όπως λένε χαρακτηριστικά: «Το κτίριο καθώς και τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων εφρουρούντο από τις αστυνομικές αρχές ως και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Η φρουρά αφαιρέθηκε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές. Επειδή, εκτός του γεγονότος αυτού, υπάρχουν και άλλες απειλές και διαγραφόμενοι κίνδυνοι για τη ζωή των στελεχών μας και τη ζωή του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ζητούμε τη λήψη μέτρων προστασίας και καθιστούμε υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This