ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κινδύνευσε να πεθάνει υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής! – Σώθηκε από θαύμα

Must Read

Από θαύμα σώθηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Θ. Μαργαρίτης . Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr o Θόδωρος Μαργαρίτης που στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στη δεύτερη θέση του Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, έπαθε περιτονίτιδα και μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Το χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό, αν και σώθηκε στην κυριολεξία στο παρά ένα μια και δεν το είχε καν αντιληφθεί.

Το χειρότερο είναι ότι κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του από την επέμβαση που έκανε έπαθε ειλεό  και κινδύνευσε να πεθάνει!

Τελικά ο άνθρωπος σώθηκε, αφού ξαναμπήκε στο χειρουργείο. Ολα πήγαν καλά και ο άνθρωπος μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών επανήλθε αν και ακόμη ταλαιπωρείται. Το newsbreak του εύχεται περαστικά.

Ποιος είναι ο Θ. Μαργαρίτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ από το 1980 έως το 1986. Συμμετείχε σε Κινήματα για την Ειρήνη και σε δίκτυα υπεράσπισης Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μέλος του ΔΣ του δημοτικού Ραδιοφώνου της Αθήνας (1994-98). Αρθρογράφος στα ΝΕΑ και στην εφημερίδα των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Ακολούθησε την πορεία της Ανανεωτικής Αριστεράς από το ΚΚΕ ΕΣ, την ΕΑΡ, τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. Μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ έως το 2010 και μετά στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ως υπεύθυνος του τομέα Επικοινωνίας. Ασχολήθηκε ενεργά για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς και για την συγκρότηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ το 2015. Σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και γραμματέας του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This