Το ανέκδοτο του Άδωνι: «Ο Μητσοτάκης δεν χαρίστηκε στη Μέρκελ» (video)

Η περίεργη αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης σε «εθνικό δικαίωμα» για lockdown

Must Read

Ο γελωτοποιός της Κυβέρνησης πρόσφερε ακόμα μια εύθυμη στιγμή σχολιάζοντας την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη «ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν χαρίστηκε στην Γερμανίδα καγκελάριο, η οποία είπε mea culpa στο μέτρο που μπορούσε, φάνηκε να αναγνωρίζει τα λάθη της».

Διαβάστε ακόμα: Άδωνις Γεωργιάδης: Ρεσιτάλ αμετροέπειας και διθύραμβοι για Frau

Η θλιβερή και υποτελής στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη (που αντί να κάνει το καθήκον του και να αποδειχθεί αντάξιος της θέσης του, προτίμησε να κάνει το «καλό παιδί») δηλαδή, κατά τον Υπουργό Ανάπτυξης ερμηνεύθηκε ως «δεν χαρίστηκε»…

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός που την χαρακτήρισε «φίλη» και την ευχαρίστησε για τις… υπηρεσίες της στην Ελλάδα (δηλαδή για τα φοβερά πλήγματα που κατάφερε εναντίον του λαού και του έθνους με την εκδικητική πολιτική της Γερμανίας) και δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε λέξη για το αναγκαστικό δάνειο που μας οφείλει η Γερμανία.

Εδώ βέβαια ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι έχουν πέσει οι τιμές σε όλα τα αγαθά πλην της ενέργειας, αποδεικνύοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου καθώς αν ψώνιζε στο φούρνο, στον χασάπη, στη λαϊκή, στο σούπερ μάρκετ, ή οπουδήποτε αλλού, θα διαπίστωνε ότι δεν υπάρχει καμία πτώση.

Επιδιδόμενος σε ρεσιτάλ… αυτοχειροκροτήματος ο Υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε: «Τα μέτρα που λαμβάνουμε μέχρι τώρα κρατάνε την οικονομία στις ράγες … Παρατηρείται έκρηξη του πληθωρισμού στην ενέργεια παγκοσμίως, με την Ελλάδα να καθίσταται αδύνατο να εξαιρεθεί … Η κυβέρνηση βρίσκεται πάνω από το πρόβλημα και αν χρειαστεί να παρέμβει θα το πράξει. Η πληθωριστική φάση στην οποία βρισκόμαστε είναι ακραία … Η Ελλάδα είναι η 3η χαμηλότερη σε πληθωρισμό χώρα στην ΕΕ, ενώ κατέγραψε την 2η χαμηλότερη αύξηση στην ενέργεια».

Όσο για το θέμα του κορωνοϊού;

«Πλέον έχουμε να κάνουμε με την πανδημία των ανεμβολίαστων … Δεν υπάρχει περίπτωση γενικού lockdown. Έχει εκλείψει το εθνικό μας δικαίωμα να κλείνουμε τον κόσμο σπίτι του».

Από πού κι ως που «εθνικό δικαίωμα» ο περιορισμός των ελευθεριών και των δικαιωμάτων; Τι πολίτευμα ονειρεύεται άραγε ο κ. Γεωργιάδης για τη χώρα μας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This