Tweet του Πρωθυπουργού εξοργίζει τους Έλληνες!

«Η διαδικασία του brain drain έχει αντιστραφεί», είπε και ξεσήκωσε το twitter!

Must Read

«Η διαδικασία του brain drain έχει αντιστραφεί, καθώς πολλές επιχειρήσεις δημιουργούν ποιοτικές θέσεις εργασίας και η σταθερά θετική πορεία της χώρας αποπνέει εμπιστοσύνη στους νέους, αποτελώντας επιπλέον κίνητρο για την επιστροφή τους στην πατρίδα», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter με αφορμή την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της εταιρείας Boehringer Ingelheim στο Κορωπί.

Aυτά, την ώρα που το Brain drain έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού τα δεκαετή Μνημόνια ανάγκασαν πάνω από 500.000 εργαζομένους να εγκαταλείψουν τη Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.  Ωστόσο, η κυβέρνηση πρόσφατα ανακοίνωσε την επιστροφή μόλις του 0,2% εξ αυτών…

Άρα, πως ακριβώς έχει «αντιστραφεί η διαδικασία του brain drain» και για ποιο λόγο πανηγυρίζει ο κ.Μητσοτάκης;

Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια των χρηστών του twitter, με τα πιο χαρακτηριστικά εξ αυτών να είναι:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This