Τάκης Θεοδωρικάκος: «Οι αστυνομικοί τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα – Εμβολιασμένο το 80%»

Όλα, όλα;

Must Read

Στασίδι υπεράσπισης της Αστυνομίας έπιασε στη Βουλή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι το 80% των αστυνομικών είναι εμβολιασμένο (σ.σ. δεν είπε ωστόσο αν υπάρχουν μελέτες που να το αποδεικνύουν…) και πως οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια καθώς «δεν υπάρχει περίπτωση, ο αστυνομικός για να κάνει τη δουλειά του να μην λάβει όλα τα μέτρα», εννοώντας υποθέτουμε ότι φορούν μάσκες, τηρούν αποστάσεις κλπ.

«Οι αστυνομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει αποτελούν το 20% του Σώματος (σε σύνολο 56.000 υπηρετούντων). Κατά τις τελευταίες 75 ημέρες έχει εμβολιαστεί το 9% αυτών», είπε ο Υπουργός κάνοντας και τον… εμβολιαστικό απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του.

Ο κ.Θεοδωρικάκος μίλησε για «πειθώ», αγνοώντας τον εξαναγκασμό και τις απειλές προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί: «Η προσπάθεια που γίνεται από όλους, με τις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις να συνδράμουν, ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες φοβίες ή οι διαφορετικές απόψεις, έχει αποτέλεσμα και θα συνεχιστεί σε αυτό το δρόμο της πειθούς».

Έστειλε μάλιστα και μήνυμα στους πολίτες: «Η Ελληνική Αστυνομία, η οποία βρίσκεται στην πρωτοπορία των ελέγχων, τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα. Δεν υπάρχει περίπτωση, ο αστυνομικός για να κάνει τη δουλειά του να μην λάβει όλα τα μέτρα. Κανείς να μην αισθάνεται ανασφάλεια».

Σε παρέμβασή του από την έδρα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ανέφερε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων στο αστυνομικό Σώμα, είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

Και το ποσοστό των εμβολιασμένων υγειονομικών ήταν συντριπτικό, άνω του 90%, θα προσθέσουμε εμείς, αλλά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This