Βελόπουλος: Δίπλα-δίπλα οι Έλληνες μπορούμε και πρέπει το 2022 να κάνουμε τα καλύτερα

«Χάσαμε ανθρώπους από δίπλα μας, που ήταν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, οι οποίοι έφυγαν από τον κόσμο, γιατί έκαναν λάθη οι πολιτικοί με τις πολιτικές τους...»

Must Read

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ενότητας απηύθυνε στους «συνέλληνες» και τις «συνελληνίδες» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας πως «εμείς οι Έλληνες», το 2022 «μπορούμε μαζί να προχωρήσουμε καλύτερα».

«Συνέλληνες συνελληνίδες, το 2021, έφυγε. Έφυγε με πάρα πολλά προβλήματα με πολλά ζητήματα που ανέκυψαν από το προηγούμενο έτος. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την φτώχια την ένδεια την πείνα», αναφέρει ξεκινώντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Και συνεχίζει, λέγοντας: «Χάσαμε ανθρώπους από δίπλα μας, που ήταν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, οι οποίοι έφυγαν από τον κόσμο, γιατί έκαναν λάθη οι πολιτικοί με τις πολιτικές τους. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όλοι σας, είναι ότι μπορούμε εμείς οι Έλληνες, το 2022 να το διανύσουμε καλύτερα. Μπορούμε μαζί να προχωρήσουμε καλύτερα. Ας ξεχάσουμε λοιπόν τα λάθη του 2021, ας βελτιώσουμε ο καθένας ξεχωριστά την δική του ατομική προσωπικότητα, να προχωρήσουμε μαζί, ελληνικά, χριστιανικά, ορθόδοξα, αλληλέγγυος ο ένας με τον άλλο. Δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι, οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα. Οι Έλληνες το 2022, πρέπει να κάνουμε τα καλύτερα».

«Εμείς ως Ελληνική Λύση σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνετε. Να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα. Ότι εμείς και το 2022, θα κάνουμε αυτό που κάναμε τον προηγούμενο χρόνο. Θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα ότι υποσχεθήκαμε. Να τιμήσουμε εσάς και την ψήφο σας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά, σε όλους σας», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Βελόπουλος.

  • Δείτε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This