ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι: «Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού…»

«Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής»

Must Read

Οι νέες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι για το ακριβό ρεύμα (αλλά και για τα πάντα) φταίει η Αριστερά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για «ακροδεξιό κρεσέντο».

Η Κουμουνδούρου τον χαρακτηρίζει «γνήσιο τέκνο του Παττακού», ενώ μιλά και για «ακροδεξιό μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας».

Διαβάστε ακόμα:

Αναλυτικά:

«Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα. 

Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στην λεηλασία του δημοσίου πλούτου.  

Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως “μουρλούς” δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας. 

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This