Το κατηγορώ του Άδωνι στους ξένους: «Γιου Φάουλ!»

Must Read

Με αγγλικά που δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν απευθύνθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους Έλληνες του εξωτερικού που έχτισαν καριέρα και ανέπτυξαν επιχειρήσεις μακριά από την πατρίδα τους, βλέποντας την Ελλάδα να βουλιάζει στην οικονομική κρίση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στο 23ο Ετήσιο Συνέδριο της «Capital Link Invest in Greece», στη Νέα Υόρκη και προσπάθησε να πείσει τους επιχειρηματίες ελληνικής καταγωγής ότι η χώρα μας προσελκύει μεγάλους επενδυτές, αλλά και ότι έχει εξασφαλίσει… σταθερότητα και ανάπτυξη. Μάλιστα έκανε λόγο για υποτιθέμενη άριστη διαχείριση των δημοσιονομικών αυτά τα δυόμιση που βρίσκεται στην ηγεσία η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι η ώρα λοιπόν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, τους είπε εμμέσως πλην σαφώς, αφού εκείνοι χάνουν!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα εκλεγεί ξανά πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακούστηκε να λέει: «It’s my own religion». Στην προσπάθειά του να μεταφράσει την «πεποίθησή» του, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει θρησκεία του τον Κυριάκο!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This