Καθεστώς! Προληπτικές συλλήψεις υγιειονομικών στην Κομοτηνή πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη!

Εκτός ελέγχου η κυβερνητική καταστολή για να προστατευτεί το ραγισμένο προφίλ του πρωθυπουργού

Must Read

Από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, περάσαμε στην οικονομική εξόντωση και τώρα στην ευθεία καταστολή και τις χειροπέδες!

Σήμερα στις 11:00 το πρωί ομάδα της ΟΠΚΕ συνέλαβε 6 υγειονομικούς σε αναστολή οι οποίοι καθόντουσαν σε παγκάκια στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής περιμένοντας την επίσκεψη του Μητσοτάκη που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00! Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του focus FM Στέφανος Δαμιανίδης.

Στην Κομοτηνή πρόκειται να βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του ελληνοβουλγαρικού  αγωγού  μεταφοράς Φυσικού Αερίου με τον πρωθυπουργό  της Βουλγαρίας Κίριλ Πετκόφ, και  τον υπουργό Ενέργειας, του Αζερμπαϊτζάν.

Η είδηση αυτή προκαλεί οργή και αγανάκτηση, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις αντί να απασχολούνται ώστε να προστατεύσουν την ζωή και τις περιουσίες των Ελλήνων, χρησιμοποιούνται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να προστατεύσουν το προφίλ του.

Μόλις χθες είχαμε τα θλιβερά γεγονότα με την προαγωγή δεκάδων υγιειονομικών οι οποίοι διαμαρτύρονταν κόσμια έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για το ίδιο σπίτι όπου το πρωθυπουργικό ζεύγος βγαίνοντας στο μπαλκόνι καλούσε τους Έλληνες να χειροκροτήσουν τους ίδιους ανθρώπους που διώκουν σήμερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This