Βλέπει φαντάσματα ο Κυριάκος – Κρεσέντο συνωμοσιολογίας στο υπουργικό

Κατηγορεί Πούτιν και Ερντογάν για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησής του!

Must Read

Το αφήγημα των ξένων δυνάμεων που προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνησή του υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό του συμβούλιο, σε μια προσπάθεια να καλύψει με κάθε δυνατό τρόπο το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που έχει κάνει τη χώρα μας διεθνώς ρεζίλι.

Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό, ο Μητσοτάκης μιλώντας για την  ενεργειακή κρίση, υποστήριξε ότι η Ρωσία προκαλεί αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της, ενώ πρόσθεσε ότι ο Πούτιν και ο Ερντογάν θέλουν να αλλάξει η κυβέρνηση στην Ελλάδα.

«Το διεθνές περιβάλλον έχει μαύρα σύννεφα που προοιωνίζουν μαύρο χειμώνα. Ο πόλεμος συμπλήρωσε 6 μήνες, η Ρωσία επιτίθεται συνολικά στην Ευρώπη με όπλο το φυσικό αέριο η τιμή του οποίου εκτοξεύτηκε κατά 10 φορές. Πρωτοφανής η απειλή για ολόκληρη τη δύση, απειλή στρατηγικού χαρακτήρα γιατί όλα δείχνουν ότι η Μόσχα προκαλεί πολιτική αστάθεια στο εσωτερικό των χωρών που αντιδρούν στα σχέδιά της. Κάνει παρεμβάσεις στα κράτη που υπερασπίζονται την ειρήνη. Ο Πούτιν δεν το κρύβει και δεν το κρύβει και ο κ. Ερντογάν που δημοσίως έχει δηλώσει ότι θα ήθελε άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα. Οι προκλήσεις και το μεταναστευτικό στο εσωτερικό μέτωπο. Το μεταναστευτικό αντί των μαζικών κυμάτων εμφανίζεται με το προσωπείο δήθεν ανθρωπιστικών εισβολών. Κανένας ελιγμός δεν αλλάζει τη στάση μας. Σώζουμε αθώους κοιτάζουμε τα σύνορά μας» είπε μεταξύ άλλων.

Yπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, σε άρθρο των Financial Times το οποίο υπέγραψε η Ελένη Βαρβιτσιώτη, ξεδιπλώθηκε ξεκάθαρα η στρατηγική του Πρωθυπουργού να γλιτώσει από τις τεράστιες ευθύνες του. Μέσω δήλωσης στενού του συνεργάτη, ο  Μητσοτάκης φόρτωσε στη… Ρωσία το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Δείτε επίσης: Το Μαξίμου «βλέπει» Ρώσους πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This