Γεωργιάδης – Φίλης «σφάχτηκαν» on air: «Ορντινάντσες του Πούτιν» ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τον πρώτο, «γελάμε μαζί σας» απάντησε ο δεύτερος

Must Read

Για «κάμψη» της Δημοκρατίας μίλησε ο Νίκος Φίλης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνύπαρξης με τον Άδωνι Γεωργιάδη στον «αέρα» του OPEN, με τον τελευταίο να αποκαλεί έξαλλος τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ορντινάντσα του Πούτιν»!

Τα πράγματα στην ουσία «ξέφυγαν» πάνω που οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» ετοιμάζονταν να αποχαιρετίσουν τους καλεσμένους τους, με τον Νίκο Φίλη να υποστηρίζει πως «η ακρίβεια μαζί με τις υποκλοπές, δηλαδή η κάμψη της Δημοκρατίας στη χώρα μας, είναι στοιχεία τα οποία θα τα πληρώσει η κυβέρνηση». Αυτή η φράση αποδείχθηκε η… σπίθα που οδήγησε στην «έκρηξη» του υπουργού Ανάπτυξης.

«Κάμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφετε “Μητσοτάκη αυτό” και εσείς όλοι να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της Δημοκρατίας και της ηθικής. Ντροπή σας κύριε. Και καθίσατε και κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σας. Ορντινάντσα του Πούτιν. Ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας», απάντησε ατάραχος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήθελε, ως συνήθως, να έχει την τελευταία λέξη: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Όταν ο λαός θα σας τιμωρήσει για αυτά τα αίσχη (…) Άντε πήγαινε πάρε κάνα καφέ στον Πούτιν (…), που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας, κομμουνιστή», είπε καταλήγοντας.

  • Παρακολουθήστε την τηλεοπτική αντιπαράθεση Άδωνι – Φίλη:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This