Αυτοί είναι οι βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που θα συμμετάσχουν στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

Must Read

Η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ όρισαν τους βουλευτές που θα τους εκπροσωπήσουν στην προανακριτική της Βουλής κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Από το κυβερνών κόμμα θα μετάσχουν 14 βουλευτές στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για τους Θανάση Πλεύρη, Βασίλη Μπούγα, Σταύρο Κελέτση, Γιώργο Κώτσηρα, Ζωή Ράπτη, Βασίλη Υψηλάντη, Κώστα Καραγκούνη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Παναγή Καππάτο, Στάθη Κωνσταντινίδη, Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν οι Δώρα Αυγέρη, Ιωάννη Γκιόλα, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Σπύρος Λάππας, Παύλος Πολάκης, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τα ονόματα των βουλευτών διαβιβάστηκαν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής από την γραμματέα της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη καθώς ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας θα πρέπει τη Δευτέρα να προχωρήσει στη συγκρότηση της Ειδικής Επιτροπής προκειμένου εκείνη να προσέλθει σε πρώτη συνεδρίαση με θέμα την εκλογή Προεδρείου, μια ημέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Στην 25μελη επιτροπή τα δύο μέλη θα προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής, ένα από το ΚΚΕ και ένα από την Ελληνική Λύση, ενώ το ΜέΡΑ25 έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This