Η συνάντηση Δένδια με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο

Εξέφρασε την πλήρη καταδίκη της Ελλάδας σε κάθε προσπάθεια αλλαγής των συνόρων από αναθεωρητικές δυνάμεις

Must Read

Δεκτός στο Κίεβο από τον Πρόεδρο Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγινε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κίεβο την Τετάρτη. Η συνάντηση έγινε παρουσία του ΥΠΕΞ της Ουκρανίας Ντμιτρο Κουλέμπα.

Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε την πλήρη καταδίκη της Ελλάδας σε κάθε προσπάθεια αλλαγής των συνόρων από αναθεωρητικές δυνάμεις. Η Ελλάδα, τόνισε ο Δένδιας, παραμένει αποφασιστική στην ακλόνητη αλληλεγγύη της προς την Ουκρανία και καταδικάζει πλήρως κάθε προσπάθεια αλλαγής των συνόρων από τις ρεβιζιονιστικές δυνάμεις, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

Νωρίτερα όπως έγινε γνωστό, συναντήθηκαν σε καταφύγιο στο Κίεβο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο Ουκρανός ομόλογός του Ντμίτρο Κουλέμπα, καθώς ενώ βρισκόταν στο ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση, ήχησαν οι προειδοποιητικές σειρήνες. Αμέσως Νίκος Δένδιας και Ντμίτρο Κουλέμπα κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο όπου και συνέχισαν τη συζήτησή τους. Μετά το πέρας της συνάντησής τους, οι δύο υπουργοί προχώρησαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου μέσα από το καταφύγιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This