Κεραυνοί από την Ελληνική Λύση για τα… «μισά» Marder

«Πρόκειται για άλλο ένα χτύπημα εις βάρος της Ελλάδας με αποκλειστική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας»

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει τα γερμανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μυστικές συνομιλίες που κατέληξαν στο να παραλάβει η χώρα μας τα μισά τεθωρακισμένα Marder από αυτά που συμφωνήθηκαν αρχικά προκειμένου να στείλουμε στην Ουκρανία τα ελληνικά ΒΜP-1. 

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση και προειδοποιεί ότι «οποιαδήποτε “μυστική συνεννόηση” εις βάρος της εθνικής μας άμυνας, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Γερμανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα κυβερνητικούς κύκλους στο Βερολίνο, αναφέρουν ότι υπήρξαν μυστικές συνομιλίες της κυβέρνησης με την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας Κριστίν Λάμπρεχτ, κατά τις οποίες συμφωνήθηκε η Ελλάδα να πάρει μόλις τα μισά από τα 40 θωρακισμένα οχήματα Marder που δεσμεύτηκε να της δώσει η Γερμανία, προκειμένου να «παραδώσουμε» τα ΒΜP-1.

Εάν τα δημοσιεύματα ισχύουν, πρόκειται για άλλο ένα χτύπημα εις βάρος της Ελλάδας με αποκλειστική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας. Έχει ήδη προηγηθεί απόσυρση τεθωρακισμένων από τα νησιά, τα οποία σκανδαλωδώς δεν αντικαταστάθηκαν, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οποιαδήποτε «μυστική συνεννόηση» εις βάρος της εθνικής μας άμυνας, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This