Ανακοίνωση της Ελεύθερης Πατρίδας για την κηδεία του τέως βασιλιά

Must Read

Ανακοίνωση για την απόφαση της κυβέρνησης να μην κηδευτεί «δημοσία δαπάνη» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εξέδωσε το κόμμα Ελεύθερη Πατρίδα.

«Εξ αφορμής της εκδημίας του τέως βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου, τον ορυμαγδό δηλώσεων – τοποθετήσεων στο διαδίκτυο, την απόφαση της «αριστερής» κυβέρνησης Μητσοτάκη κ.ά. το Πολιτικό Συμβούλιο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ δηλώνουμε τα παρακάτω:

Η «σιτιζόμενη δημοσία δαπάνη» επί δεκαετίες «κληρονομική δημοκρατία» αποφάσισε η κηδεία του πρώην ανώτατου άρχοντος, πρώην αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων και ολυμπιονίκου να γίνει ως «ιδιώτης».

Είναι ίδια «δημοκρατία» που κήδευσε «δημοσία δαπάνη» τον Μάρκο Βαφειάδη και τον Χαρίλαο Φλωράκη, αποδίδοντάς τους τιμές για το «εθνοφελές έργο» τους, ιδία κατά την περίοδο 1944-1949!

Προφανώς η απόφαση της «σημιτοαριστερής» κυβέρνησης Μητσοτάκη κινείται στη γραμμή της αταλάντευτης άποψης πως «η δημοκρατία δε φοβάται και δεν εκδικείται»!

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται πως ένα από τα δομικότερα ζητήματα της «ακαταδίωκτης» και «κληρονομικής» μεταπολιτευτικής δημοκρατίας είναι η αριστερολαγνεία, στο όνομα της οποίας ακυρώνεται κάθε έννοια νομικού και πολιτικού πολιτισμού!

Ας το έχουν υπόψη τους αυτό στις επερχόμενες εκλογές οι χιλιάδες οπαδοί της μεταλλαγμένης Νέας Δημοκρατίας.

Το ίδιο κατακριτέοι όμως είναι και όλοι «πολιτικοί σαλτιμπάγκοι» που κάνουν την σπέκουλα ενώπιον ενός τεθενεώτος που ούτε γνώριζαν, ούτε και δημόσια υποστήριζαν, όσο βρισκόταν εν ζωή.

Ο θεός να αναπαύσει τον Κωσταντίνο τον ΙΓ, πρώην βασιλέα των Ελλήνων!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This