Προκλητική η Βούλτεψη για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και Μ.Μ.Ε.

Must Read

Να διαγράψει το σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ επιχείρησε η «γαλάζια» Σοφία Βούλτεψη, η οποία προχώρησε σε μια άκρως προκλητική τοποθέτηση στη Βουλή. Η βουλευτής ομολόγησε ότι η άρση της αυτεπάγγελτης δίωξης κατά τραπεζιτών γίνεται προκειμένου να παύσει η «ομηρία» τους, εμφανιζόμενη σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, ο οποίος υποστήριξε ότι η επίμαχη ρύθμιση θα λειτουργήσει προς όφελος των δανειοληπτών.

Δείτε επίσης: Η κόντρα για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών καλά κρατεί!

«Αφήστε τα παραμύθια και τις εξυπνάδες, επί πέντε χρόνια δεν έχει βρεθεί τίποτα για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Πότε θα τελειώσει αυτή η υπόθεση, ταλαιπωρούνται συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι υπάλληλοι τραπεζών» είπε η Σοφία Βούλτεψη, καταγγέλλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει σκευωρίες και ότι δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για πολιτικούς.

Είχε προηγηθεί το δριμύ «κατηγορώ» του Δημήτρη Τζανακόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος κατήγγειλε ότι με τη ρύθμιση για την ασυλία στους τραπεζίτες «ελλοχεύει ο κίνδυνος συγκάλυψης εκατοντάδων παράνομων πράξεων, μόνο και μόνο για να ευνοηθούν τα 100 τραπεζικά στελέχη, που ελέγχονται αυτή τη στιγμή για τα δάνεια των κομμάτων σας».

Σημειωτέον ότι επί του συγκεκριμένου ζητήματος τοποθετήθηκε και η Χαρίκλεια Απαλαγάκη από την Ένωση Τραπεζών, η οποία, ερωτηθείσα για το πόρισμα της σχετικής Εξεταστικής Επιτροπής, δήλωσε ανερυθρίαστα: «Ας μην κάνουμε τώρα και τόσο θέμα για το πόρισμα της Βουλής. Το σέβομαι, φυσικά, το πόρισμα της Βουλής, αλλά είναι 1,8 δισ. και τα οφειλόμενα είναι 80. Είναι λίγο παραπάνω, πιο πολύ, νομίζω, οικονομικά μάς συμφέρει να το δούμε διαφορετικά».

Αλγεινή εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε και η διαφωνία της με την  εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας, που προβλέπει την πλήρη απαλλαγή επιχειρήσεων από τα τραπεζικά χρέη τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This