Βασίλης Στίγκας: Αγάπησε τον Αντώνη Σαμαρά και συμπαθεί τις ιδέες του Κασιδιάρη

 «Δεν μπήκαμε στην Βουλή μόνο λόγω του Ηλία Κασιδιάρη»

Must Read

Για το πέρασμά του από την Πολιτική Άνοιξη και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, την αγάπη του για τον Αντώνη Σαμαρά και τις ιδέες του Ηλία Κασιδιάρη που τον εμπνέουν, μίλησε ο αρχηγός των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας.

«Αγάπησα τον Αντώνη Σαμαρά, όταν έπεσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εγώ πήγα με τον Αντώνη τον Σαμαρά. Ήταν νέος πολιτικός, δυνατός, είχε ρεύμα και τον ακολούθησα και εγώ, όπως αρκετός κόσμος» δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή του Ant1 ο επικεφαλής του κόμματος και στη συνέχεια μίλησε για τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, σημειώνοντας ότι έχει πολύ καλές ιδέες, όχι όμως τόσο καλές όσο του… Καρατζαφέρη: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει καλές ιδέες ο Ηλίας Κασιδιάρης. Βέβαια, δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του, όπως συνέβαινε και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ή τον Γιώργο Καρατζαφέρη».

Μάλιστα, ο Βασίλης Στίγκας υποστήριξε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ προσωπικά τον Ηλία Κασιδιάρη: «δεν έχω συναντηθεί ούτε μία φορά με τον Ηλία Κασιδιάρη ούτε ποτέ έχω μιλήσει μαζί του» ωστόσο υποστήριξε ότι τον ευχαριστεί για την στήριξή του και ότι «δεν μπορεί κανένας να αφαιρέσει την επιθυμία ενός ανθρώπου, έστω και στην φυλακή, έστω και στο Αλκατράζ». Σχετικά με την καταδίκη του για την Χρυσή Αυγή, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών δήλωσε: «Σαν πολίτης πως το βλέπω. Δεν σκότωσαν κανέναν άνθρωπο, υπήρχαν άλλες καταστάσεις. Εννοώ ο Κασιδιάρης δεν σκότωσε τον Φύσσα. Το πρωτόδικο δικαστήριο είπε ότι διηύθυνε την Χρυσή Αυγή που σκότωσε τον Φύσσα. Δεν είμαι νομικός».

Για το αν ο Κασιδιάρης θα διεκδικήσει ρόλο στο κόμμα, ο ίδιος απάντησε: «Δεν μπήκαμε στην Βουλή μόνο λόγω του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει κάτι ο Κασιδιάρης αν βγει από την φυλακή. Εγώ μπήκα μπροστά με τους Σπαρτιάτες και μας ψήφισαν 250.000 άνθρωποι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι ένα λαϊκό κίνημα με συμμετοχή όλων των πολιτών. Εγώ είμαι αρχηγός, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπορεί να γίνει αρχηγός στο κόμμα. Τους Σπαρτιάτες τους διοικώ εγώ» είπε και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να βγει ο Κασιδιάρης από τη φυλακή, να πάνε για φαγητό και να γνωριστούν.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This