Τριμέτωπος Μητσοτάκη με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Βελόπουλο

Must Read

Διχαστικός εμφανίσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή όσον αφορά τους ομογενείς και την άρση των προϋποθέσεων στην ψήφο τους. Ενώ ζητούσε ομοφωνία και συναίνεση, επιτέθηκε σε τρία κόμματα και εξύμνησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός άνοιξε την συζήτηση της επιστολικής ψήφου: «αντιμετωπίζουμε θετικά και την προοπτική της επιστολικής ψήφου. Όταν είμαστε έτοιμοι τεχνικά. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την συζήτηση πριν τις εκλογές και, γιατί όχι, να την ολοκληρώσουμε», είπε.

Ο πρωθυπουργός έκανε προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο επειδή δεν ψηφίζει λέγοντας: «εσείς οι πατριώτες. Μάλλον έπαιξε ρόλο το 0,7% που πήρατε στους απόδημους. Νισάφι. Αμάν πια με τους πατριώτες της φακής». Για το ΚΚΕ είπε ότι «ακολουθεί τον δικό του δρόμο του μοναχικού αναχρονισμού».

Και μετά αναφέρθηκε στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δείχνει ότι η παράταξη παραμένει αδιόρθωτη και όμηρος ενός κακού παρελθόντος. Ενώ μεσολάβησαν τόσα και τόσα ανασύρετε επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε ο Αλ. Τσίπρας και καταθέτετε τροπολογίες. Αναρωτιέμαι αν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Θα ήθελα να ακούσω τις θέσεις των υποψηφίων, αν συμφωνούν με τις απόψεις του, αν έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, αν μπορείτε να αφουγκραστείτε την φωνή των Ελλήνων του εξωτερικού».

«Θα ήταν πολύ καλό αν αλλάζατε την στάση σας. Θα ήταν πολύ καλό αν ακολουθούσατε την στάση της Πλεύσης Ελευθερίας. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε η κυρία Κωνσταντοπούλου να είναι πολύ πιο υπεύθυνη από εσάς», είπε ο πρωθυπουργός προκαλώντας σχόλια από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This