Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Νίκος Παχύλας

O γνωστός επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Φιλοθέης κάνει λόγο για επώδυνη απόφαση

Must Read

Ο Νίκος Παχύλας, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς επιχειρηματίες της Αττικής, ο οποίος είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Βόρειο Τομέα, με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική, αποσύρθηκε από την εκλογική κούρσα.

Ο π. Αντιδήμαρχος Φιλοθέης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν και εξηγεί ότι νέα επαγγελματικά καθήκοντα και προσωπικοί λόγοι, τον αναγκάζουν να αποσυρθεί από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους φίλους, συνοδοιπόρους, ανθρώπους που γνωριζόμασταν ή και που γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια του πολιτικού μου ταξιδιού, που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια για τα εξαιρετικά λόγια και την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό μου» αναφέρει ο κ. Παχύλας και σημειώνει:

«Δυστυχώς, νέα επαγγελματικά καθήκοντα και προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποσυρθώ προσωρινά από την διαδικασία εκλογής και να μη συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δύσκολη, καθώς το ενδιαφέρον μου για τα κοινά δεν έπαψε και δεν πρόκειται να πάψει να είναι ισχυρό! Ήταν και επώδυνη γιατί η αγάπη μου για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού ήταν και θα είναι αστείρευτη. Έπρεπε όμως να την πάρω».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει: «Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσω να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και να νοιάζομαι για το καλό της Περιφέρειας, του Δήμου και των συμπολιτών μου!».

«Εύχομαι σε όλες τις Περιφερειακές και Δημοτικές παρατάξεις έναν καλό και τίμιο αγώνα και ελπίζω ότι όποια από αυτές βρεθεί στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού θα υπερασπιστεί με σθένος, ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια και πάνω από όλα με σοβαρότητα τον τόπο που ζούμε και τόσο πολύ αγαπάμε. Η ειλικρινής φιλία και ο αμοιβαίος σεβασμός θα μας ενώνουν πάντα» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This