Ό,τι να ‘ναι ο Κώστας Αγοραστός: Κατορθώσαμε να πάμε την Θεσσαλία πολύ ψηλά(!)

Πολύ βαθιά στις λάσπες ήθελε μάλλον να πει ο απελθών περιφερειάρχης

Must Read

Εκτός τόπου και χρόνου ο απελθών περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Μετά την βαριά ήττα, την οποία υπέστη από τον Δημήτρη Κουρέτα, και με την Περιφέρεια βουτηγμένη στην λάσπη από τις πλημμύρες αποτέλεσμα και των έργων που δεν έγιναν ποτέ ο Κώστας Αγοραστός επαίνεσε τις θητείες του και ευλόγησε τα γένια του.

«Πήρα και συνεχάρην τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια, στις Θεσσαλές και Θεσσαλούς. Θα είμαστε δίπλα με έργο θαυμαστό» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τους υποψηφίους διαχρονικά και όλους όσους εργάστηκαν με πάθος και με δύναμη για αυτήν την Θεσσαλία. Κατορθώσαμε να πάμε την Θεσσαλία πολύ ψηλά, να την ανεβάσουμε ψηλά(!). Ψηλά στην Ευρώπη και στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και μας εμπιστεύτηκε. Προσπαθήσαμε με την δουλειά μας να επιστρέψουμε την εμπιστοσύνη τους».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This