Έκθετος πάλι ο Αυγενάκης – Ο ΟΠΕΚΕΠΕ τον κατηγορεί ότι δεν εκδίδει υπουργικές αποφάσεις

Tι ακριβώς κάνει ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων;

Must Read

Με ανακοίνωσή του την Τετάρτη ο ΟΠΕΚΕΠΕ αφήνει έκθετο τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον φέρνει προ των ευθυνών του. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που Δημόσιος Οργανισμός κατηγορεί τον υπουργό ότι δεν εξέδωσε τις απαιτούμενες υπουργικές αποφάσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αδιανόητο φιάσκο με ευθύνη Αυγενάκη!

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Παρά τις καθυστερήσεις στην έκδοση των υπουργικών αποφάσεων και την έλλειψη σε τεχνική υποστήριξη, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με αυταπάρνηση των υπαλλήλων του, κατάφερε να συλλέξει με επιτυχία το σύνολο των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης για το πρώτο έτος εφαρμογής του ΣΣ ΚΑΠ ’23-’27 της Χώρας».

«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δε νομοθετεί, υλοποιεί τις Υπουργικές Αποφάσεις και λοιπές κανονιστικές πράξεις του ΥΠΑΑΤ και των Διαχειριστικών Αρχών της χώρας» προσθέτει ο Οργανισμός.

Ας μας εξηγήσει, λοιπόν, ο κ. Αυγενάκης τι ακριβώς κάνει ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όταν δεν υπογράφει τις υπουργικές αποφάσεις πολύ περισσότερο όταν δεν τις εκδίδει!

Δείτε τι αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Ανακοίνωση – διευκρινίσεις για την πληρωμή της προκαταβολής 2023

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This