Κασσελάκης για Σημίτη: «Τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς που σπατάλησαν τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού;»

Η δήλωσή του μόλις ένα 24ωρο μετά τη συνάντηση με τον Ανδρουλάκη

Must Read

Απάντηση για τον λόγο που δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού των σκανδάλων, Κώστα Σημίτη, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε προσκληθεί στο Μέγαρο. Ο ίδιος μάλιστα αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για διαπλοκή ετών, μόλις λίγες ώρες μετά από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στον Ant1, o Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παράλληλα απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την προαναγγελία αποχώρησης του Τσακαλώτου και επέμεινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πρόγραμμά του στις Βρυξέλλες: «Εγώ πάω Βρυξέλλες σήμερα. Αύριο έχουμε πολύ σοβαρά ραντεβού, επικεντρωμένα σε οικονομία, υποκλοπές και κλίμα. Πρόκειται για πολύ μεγάλα ζητήματα για μένα και για τον κόσμο πάνω απ’ όλα. Οι επενδύσεις πρέπει να γίνουν στο κλίμα και πρέπει να είναι μεγάλες και μακρόπνοες. Όπως ξέρεις η κλιματική αλλαγή έχει αλλάξει τα πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σ. Κασσελάκης.

Δείτε επίσης:

Αυτές ήταν οι ηχηρές απουσίες από το πανηγύρι για τον Κώστα Σημίτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This