Νίκος Παππάς: «Η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα!»

Must Read

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έπαψε τις προσπάθειες που έκανε μέχρι τώρα για να κρατήσει χαμηλά του τόνους στην Κουμουνδούρου, την ώρα που το κόμμα ήταν ολοφάνερο ότι οδηγούνταν σε απόλυτη διάλυση.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς αποκάλυψε ότι η «Ομπρέλα» δεν ήθελε ούτε τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο!

«Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις, η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα. Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν μια αδικαιολόγητη κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που έγινε πρόεδρος» ανέφερε ο Νίκος Παππάς και τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για όλα αυτά τα ευτράπελα.

«Πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για τα όσα ακολούθησαν από την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This