«Κούνησε» το μαντίλι στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μάκης Μπαλαούρας

Επιστολή παραίτησης με «καρφιά» για τον Στέφανο Κασσελάκη

Must Read

Ενώ σε λίγη ώρα ανακοινώνεται το όνομα του νέου φορέα της ομάδας Αχτσιόγλου και άλλων στελεχών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι παραιτήσεις δεν έχουν τέλος.

Πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε και τη δική του αποχώρηση από την Κουμουνδούρου το ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ενημερώνοντας με ανάρτησή του πως έστειλε επιστολή στις οργανώσεις του κόμματος που είναι μέλος, όπως και στις Νομαρχιακές Επιτροπές.

«Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, που με έκανε να αισθάνομαι υπερηφάνεια που ήμουν μέλος του και με τίμησε ως Βουλευτή στην εξαιρετικά πολύ δύσκολη περίοδο που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση το 2015. Με οδύνη όμως αποφάσισα να αποχωρήσω, όπως ήδη πράττουν χιλιάδες μέλη, από το σημερινό πολιτικό σχηματισμό που εξακολουθεί να φέρει τον ιστορικό όνομα ΣΥΡΙΖΑ, ένα όνομα που σηματοδότησε μια από τις μεγάλες περιόδους της Αριστεράς στη χώρα μας και στην Ευρώπη», αναφέρει στην επιστολή του.

Και συνεχίζει με επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη«Όπως, έχω γράψει επανειλημμένως δημοσίως, ο νέος πρόεδρος εγκατάλειψε τις πάγιες θέσεις της Αριστεράς, ανέτρεψε τις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβήτησε βασικές επιλογές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και για ζητήματα που πλήττουν ευθέως και τον Αλέξη Τσίπρα, όπως, για τα 37 δισ. και το «άρρωστο» κόμμα), καταστρατήγησε την εσωκομματική δημοκρατία, ενώ συνέβαλε έντονα στην αποπολιτικοποίηση και στον ευτελισμό των αρχών μας και του ηθικού μας φορτίου, κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο ίδιος στη συνεδρίαση της ΚΕ, δε τα έβαλε μόνο με τα στελέχη, που είχαν σηκώσει το βασικό βάρος της διακυβέρνηση μας, ως «εσωτερικών εχθρών»-«5η Φάλαγγα», που κάνουν «πολιτική του Pumaro»!!! Δε μπορώ, επομένως να συνεχίσω σε ένα μεταλλαγμένο κόμμα, που οδηγείται να γίνει όπως το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ, σύμφωνα με την επιθυμία του προέδρου…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This