Ο Ράμα απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα μέσα σε Ελληνικό έδαφος!

Must Read

Ένα πραγματικά ναζιστικό παραλήρημα μέσα σε ελληνικό έδαφος εξαπέλυσε ο Αλβανός Έντι Ράμα, με την κυβερνηση Μητσοτάκη να διαπράττει εθνική μειοδοσία επιτρέποντας του να προσβάλει και να απειλεί τους Έλληνες ανενόχλητος.

Ήδη στα μεγάλα αλβανικά ΜΜΕ είναι πρωτοσέλιδο η δήλωση του με τον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει στους Αλβανούς!

Η επαίσχυντη δήλωση του Ράμα για την Ελλάδα που ανήκει στους Αλβανούς!

Το ναζιστικό του παραλήρημα όμως κορυφώθηκε με την αναφορά στους ναζί Τσάμηδες, τους οποίους συνέκρινε με τους Αλβανούς μετανάστες της δεκαετίας του ‘90! Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι θέλει να ανοίξει θέμα μειονότητας μέσα σε ελληνικό έδαφος. Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις νόμιμες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας με την σύλληψη κακοποιών, με την εκδίωξη των ναζί εγκληματιών πολέμου Τσάμηδων από την Ελλάδα!

Οι εξοργιστικές αναφορές του Ράμα στους ναζί Τσάμηδες

Εδώ οι ευθύνες Μητσοτάκη είναι προσωπικές και τεράστιες. Μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον το γεγονός ότι από την στιγμή που έφυγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την προεδρία, η ελληνική κυβέρνηση αλλά και η διάδοχος του δεν έχουν πει λέξη για τους Τσάμηδες, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ράμα για να δημιουργήσει θέμα εσωτερικής ασφάλειας στην πατρίδα μας!

Μέχρι αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς για αυτό το παραλήρημα του Αλβανού παράφρονα. Αυτή η ένοχη σιωπή, μόνο ως συνέργεια στις επεκτατικές βλέψεις του Ράμα μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Μητσοτάκης πρέπει να λογοδοτήσει τόσο για τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, όσο και για την εθνική απειλή που ανατέλλει από την ασυδοσία του δικτάτορα Ράμα, με τη δική του ανοχή.

Η αλήθεια για τους Τσάμηδες που δεν τολμά να ψελλίσει ο Μητσοτάκης, είναι αυτή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εχθές πραγματικά, σιχάθηκα που είμαι Έλληνας. Ο κατσαπλιάς και έμπορος κοκαΐνης ο Έντι Ράμα, μας πρόσβαλε μέσα στην ίδια την πατρίδα μας. Οι Αλβανοί ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα φτωχοί, πεινασμένοι και ξεβράκωτοι, πριν από 33 χρόνια. Εδώ έμαθαν τι θα πει φαγητό, δουλειά και λεφτά. Εδώ οδήγησαν για πρώτη φορά αυτοκίνητο. Χιλιάδες Έλληνες έπεσαν νεκροί από τα μαχαίρια και τα καλάσνικοφ των Αλβανών δολοφόνων, προκειμένου αυτά τα ζώα να γίνουν άνθρωποι. Αν και έχω κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας, εχθές την έκοψα σε κομμάτια με το ψαλίδι. Στις 9 Ιουνίου θα μαυρίσω την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον προδότη Κυριάκο Μητσοτάκη. Έδωσε την Ελλάδα λάφυρο στους Αλβανούς, ο ξεπλένης. Ας πάει ο Ράμα να τον ψηφίσει. Να μην πω τι θα πάρει από εμένα και την οικογένεια μου.

  2. Η κανονικότητα, στο μεγαλείο της. Θα πάρει την απάντηση. ΝΔ: Μπελέρης στης ευρωβουλή. Η “σκοτεινή ιστορία” του Φρέντι Μπελέρη που έχει (σχεδόν) ξεχαστεί: Όταν συνελήφθη στα σύνορα με καλάσνικοφ. Ο Φρέντι Μπελέρης ήταν ένας από τους 7 άνδρες που συνελήφθησαν στα σύνορα με την Αλβανία το 1995 και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο… Η υπόθεση κουκουλώθηκε…

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΉ ΚΑΙ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΈΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΗΛΏΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΠΑΝΊΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΗΚΩ ΑΠΆΝΩ ΚΆΤΣΕ ΚΑΤΩ. ΣΗΚΩ ΑΠΆΝΩ ΚΆΤΣΕ ΚΆΤΩ….

  4. Περιμένω λοιπόν τον Μητσοτάκη να στείλει τίποτα ΜΑΤ προσεχώς, για να δείρουν κανένα φοιτητή , κανένα συνταξιούχο και να δείξει ότι αυτός είναι η εξουσία …..

  5. Κακός πολύ κακός του επέτρεψαν την συγκεκριμένη ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ!!!! Το χώρο δεν τον παραχώρησε σε καμία περίπτωση ο Δήμος Γαλατσίου Αλλά ο ενοικιαστής του χώρου. Ανεπιθύμητος για το Γαλάτσι ντρέπομαι που ακούστηκε στα ΜΜΕ ότι κατέληξε στον Γαλάτσι

  6. Μπράβο ρε Ράμα!! Αφού στο χιλιοΜπούρδελο Μαγαζί, των Εθελόδουλων Κυβερνοραγιάδων, που τους ανέδειξαν το 41%, Αποβλακομένων ομοίων τους, φτιάξε και εσύ την Μεγάλη Αλβανία, να ενωθείτε με την Γαλάζια Πατρίδα του ΤουρκοΜόγγολου!! Η Ελλάδα ανήκει στους Περιφερειακό Γείτονες!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This