«Είμαι το νούμερο 17»: Το TikTok του Κοντοζαμάνη για τις ευρωεκλογές

Έβγαλε και ποδοσφαιρική φανέλα με το όνομά του

Must Read

Στο φουλ οι μηχανές των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές, που σκέφτονται διάφορα εναλλακτικά ώστε να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν ένα έδρανο στις Βρυξέλλες.

Έτσι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βασίλης Κοντοζαμάνης, καλεί στις κάλπες της 9ης Ιουνίου με ένα βίντεο στο TikTok και προεκλογικό μήνυμα «Στην Ευρώπη με την αξία μας».

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία, τρέχουμε και παίζουμε φουλ επίθεση. Δεν χάνουμε χρόνο», λέει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στο βίντεο, που χρησιμοποίησε το ποδόσφαιρο και έβγαλε φανέλα με το όνομά του, λέγοντας:

«Είμαι ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και στις 9 Ιουνίου ζητώ τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αν ψηφίζετε νωρίτερα, όμως, με επιστολική ψήφο, είμαι το νούμερο 17».

Και συνεχίζει: «Αυτή τη φορά ας στείλουμε στην Ευρώπη γνώστες και όχι απλώς γνωστούς. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φέρουν αποτελέσματα για τη χώρα. Στις Βρυξέλλες πάμε με τις αξίες μας, με γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα».

 

@kontozamanis #kontozamanis #nd #EUelections2024 #Ευρωεκλογές2024 ♬ πρωτότυπος ήχος – kontozamanis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. έχουν βοηθήσει τόσα χρόνια την Ελλάδα όλοι αυτοί που πηγαίνουν στην Ευρωβουλή; Το μόνο σίγουρο είναι ο παχυλός μισθός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This