Συνεχίζει τα ψέματα η κυβέρνηση για τον Αλβανό δολοφόνο στο Μενίδι και τον νέο Ποινικό Κώδικα

Η 40χρονη, που κατασφάχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, είχε πλειστάκις μιλήσει

Must Read

Μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, και τους ισχυρισμούς του ότι φταίνε οι δικαστές και όχι ο νέος Ποινικός Κώδικας για το γεγονός πως κυκλοφορούσε ελεύθερος ο Αλβανός δολοφόνος της 40χρονης στο Μενίδι, σειρά στο ψέμα και την παραπληροφόρηση πήρε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Ιωάννης Μπούγας μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», όπου κλήθηκε να σχολιάσει γιατι δεν κρατήθηκε ο στυγερός εγκληματίας της άτυχης μητέρας δύο παιδιών μετά και τις επάλληλες καταγγελίες και μηνύσεις της.

Ο υφυπουργός συνέχισε το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δήλωσε με οίηση ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας έχει δώσει στους δικαστές όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πράττουν το σωστό και να μην αφήουν ελεύθερους επίδοξους δολοφόνους. Σε ερώτηση, ωστόσο, εάν έφταιγαν οι δικαστές, αρνήθηκε να το διατυπώσει με αυτόν τον τρόπο, υπό τον φόβο πιθανότατα να εγείρει την αγανάκτηση του δικαστικού κλάδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος ποινικολόγος Θανάσης Τάρτης είχε μέσα στην εβδομάδα αποδομήσει βήμα βήμα τα ψεύδη του Παύλου Μαρινάκη, υπερτονίζοντας: «Ο δικαστής αποφασίζει με τα εργαλεία που έχει στα χέρια του. Αυτά προβλέπει ο νόμος, αυτά έκανε».

Το πλέον εξοργιστικό, ωστόσο, από όσα δήλωσε ο κ. Μπούγας είναι πως για μια ακόμη φορά φταίνε τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία φοβούνται και δεν καταγγέλλλουν. Να του υπενθυμίσουμε, λοιπόν, του υφυπουργού Δικαιοσύνης ότι η 40χρονη γυναίκα που κατασφάχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι, είχε πλειστάκις μιλήσει. Για την ακρίβεια, είχε ουρλιάξει!

Ας τελειώνει, λοιπόν, το παραμύθι του Μαξίμου για την κακή Δικαιοσύνη και τον καλό Ποινικό της Κώδικα.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν είμαι δικηγόρος και φυσικά δεν μπορώ να κρίνω τους ποινικούς νόμους, αφού δεν τους γνωρίζω. Σίγουρα όμως φταίνε και οι δικαστές. Να φανταστείτε ότι χθες είχα μία δίκη σε βάρος κάποιων οι οποίοι είχαν διαπράξει τρία αρκετά σοβαρά αδικήματα ποινικού χαρακτήρα. Η δίκη κράτησε περίπου 5 λεπτά και οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν. Δεν πρόλαβα καν να αναφέρω τα συμβάντα, όχι να αναλυθούν κιόλας. Δηλαδή ξεπέταγμα κι όποιον πάρει ο χάρος. Αυτό συνέβη κι άλλες φορές. Αν τους κάνεις αναφορά στον υπουργό, θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Κρίμα και Ξεφτίλα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This