Βελόπουλος για Σκόπια: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων»

«Nα καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα»

Must Read

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών και την διγλωσσία της κυβέρνησης εξαπέλυσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε την προκλητική στάση των Σκοπίων μετά τις πρόσφατες εκλογές και υπερτόνισε: «Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων»

Η δήλωση του κ. Βελόπουλου

«Ο πρωθυπουργός, που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, ανέφερε σε μία απλή δήλωση τρεις φορές τη φράση Βόρεια Μακεδονία. Από την άλλη, ο ίδιος στέλνει μήνυμα, λέγοντας ότι ο κεντρικός πυρήνας, ο πυρήνας δηλαδή της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι μια προδοτική συμφωνία, έχει να κάνει με την τήρηση ή μη τήρηση της Συμφωνίας. Κάνει λάθος ο πρωθυπουργός. Επειδή δεν μπορεί να την καταγγείλει ο ίδιος, γιατί φοβάται, λέει ψέματα.

Αφού, λοιπόν, παραβιάζουν τον πυρήνα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών οι Σκοπιανοί, είναι υποχρεωμένος πλέον ο πρωθυπουργός να καταγγείλει τη Συμφωνία. Και αν δεν μπορεί να την καταγγείλει, ας πιέσει τους Σκοπιανούς.

Αντίμετρα τώρα, εμπάργκο, για να γονατίσουν οικονομικά και να καταλάβουν ότι εξαρτώνται από την Ελλάδα. Δεν μπορεί να μας λοιδορεί ο ξυπόλητος των Βαλκανίων».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Embargo είχε βάλει και ο Α. Παπανδρέου το 1994 (;), αλλά αναγκάστηκε από τούς “συμμάχους” μας να το βγάλει. Τα Σκόπια εξαρτώνται από την Ελλάδα, αλλά και η Ελλάδα εξαρτάται από τούς δανειστές της. Θέλει κότσια για να ασκήσει κανείς εθνική εξωτερική πολιτική και αυτά, προς το παρόν, δεν υπάρχουν.

    • Με αυτη την λογική αγαπητε μου δεν θα επρεπε να κάνουμε καμία επανασταση ή πόλεμο γιατί θα ξέραμε ότι θα σκοτωθούμε. Δεν αντέχει η χώρα αλλη προδοσία !

      • Εσύ ξέρεις κανέναν από τούς σημερινούς πολιτικούς, που να είναι πρόθυμος να επιβάλει embargo στα Σκόπια; Εδώ δεν τολμούν να βάλουν βέτο στην ευρωπαϊκή των πορεία, ενώ θα έπρεπε μετά τις 300 τόσες καταπατήσεις τής ΣτΠ, που έχουν επισημανθεί στον πρωθυπουργό. Αν ο Βελλόπουλος μπορεί να το κανει, τότε να τον φηψίσουμε….

        • Το ότι δεν έχουμε πολιτικούς να κάνουν υπερήφανη την χώρα ειναι γνωστό πολλά χρόνια.
          Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε και λαό να ψηφίσει έστω – γιατί εκεί καταντήσαμε – τους λιγότερο επικίνδυνα για την χώρα πολιτικούς. Εδω πολύ απλά.. δεν μπορούμε σαν λαός ουτε μια απεργία να κάνουμε.. για να δεις οτι τελικά εαν οντως θέλει ο λαος μπορει να γυρίσει τα παντα ανάποδα, γιατί και οι επαναστάσεις φίλε μου έχουν σαν βάση τον λαό. Και να μπορούσε να το κάνει ο Βελόπουλος.. το θέμα ειναι οτι ισως.. τουλάχιστον τώρα, δεν ικανοποιεί συμφέροντα για να ειναι σε θέση να το κάνει. Δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά αλλου επικεντρώνομαι… στο οτι ειμαστε σε αποσύνθεση σαν λαός και σαν χώρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This