Κασσελάκης: Αδίστακτος αριβίστας με σκοτεινό σχέδιο ο Άδωνις!

Must Read

Με μια ανάρτηση-ποταμό απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανοίκεια επίθεση που δέχθηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «μάπα», προκαλώντας την αντίδρασή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανταπέδωσε, ευχαριστώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον χαρακτηρισμό, γιατί, όπως έγραψε, «θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης», ενώ επεσήμανε αιχμηρά σε άλλο σημείο:

«Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες».

  • Η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα».
Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.
Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.

Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό.

Με πειράζει που ακυρώνονται από το Σάββατο 1 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με πειράζει που ανθρώπινες ζωές χάνονται περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Με πειράζει που οι ασθενείς στην περιφέρεια και τα νησιά προσεύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν περίθαλψη στον τόπο τους.

Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες.

Προσωπικά, σας καλώ στη μάχη για μία ποιοτική δημόσια υγεία που θα δίνει στον πολίτη πίσω την αξιοπρέπειά του, που δε θα αφήνει κανέναν μόνο και αβοήθητο.

Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο. 

«Tη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την έχει αναλάβει εργολαβικά ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Ανακοίνωση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και «πρωτοκλασάτου» υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφού προσπάθησε να μας πείσει για μια ακόμη φορά για το αδιανόητο, πως δηλαδή η διαλογή ασθενών (Triage) και η υποχρέωση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ του να υπάρχει Νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference League, είναι το ίδιο πράγμα, επιτέθηκε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του. Προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα… deals.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για το παραλήρημα του συγκεκριμένου, το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This