Τα έκανε σαλάτα με τη φέτα η Νόνη Δούνια!

Must Read

«Τίναξε» στον αέρα τις δικαιολογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τιμή της φέτας η Νόνη Δούνια, η οποία εμφανίστηκε στο Live News και υποστήριξε ότι υπάρχει και… χαμηλότερη τιμή.

«Υπάρχει και φέτα με τέσσερα κάτι το κιλό, εξαρτάται τις φέτα θέλετε να πάρετε» είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ αφήνοντας απορημένο τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Υπάρχει φέτα με τέσσερα ευρώ το κιλό;» ρώτησε άναυδος ο παρουσιαστής για να προσθέσει μετά «το κιλό ή το μισόκιλο; η τα 400 γραμμάρια;», με τη Νόνη Δούνια να επιμένει ότι υπάρχει φέτα με 4 ευρώ το κιλό σε κάποια σούπερ μάρκετ και ότι εκείνη γνωρίζει γιατί… ψωνίζει γιατί είναι νοικοκυρά.

Η κ. Δούνια επέμεινε στο αφήγημά της ώσπου στην πορεία άλλαξε γραμμή, λέγοντας «κι αν όχι το κιλό, τα 500 γραμμάρια». 

Η ίδια μάλιστα παρέπεμψε στην πλατφόρμα του ekatanalotis.gr, όπου όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, δεν υπάρχει φέτα σε αυτή την τιμή.

Ντροπή να μιλούν για τιμές και προϊόντα την ώρα που όπως φαίνεται κανείς τους δεν έχει διαβεί την είσοδο του σούπερ μάρκετ!




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This