Γυναίκα διέκοψε την ομιλία του Μητσοτάκη ζητώντας δικαιοσύνη για τα Τέμπη

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, όταν μια γυναίκα διέκοψε τον πρωθυπουργό ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα Τέμπη.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή άνδρες της ασφάλειας του Μητσοτάκη έσπευσαν να την απομακρύνουν από το σημείο, με τον ίδιο να τους καλεί να την αφήσουν προκειμένου να δώσει νέο σόου στις κάμερες.

Με φόντο τις απίστευτες αποκαλύψεις για συγκάλυψη του τρομερού εγκλήματος με 57 νεκρούς, ο Μητσοτάκης επανέλαβε το αφήγημά του: «Για όλα αυτά που έγιναν και μας πόνεσαν πολύ έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Αυτό μπορούμε να πούμε και για τα μεγάλα τραύματα από τραγωδίες όπως αυτή. Αν κάποιος από τους πολιτικούς μας αντιπάλους δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να μας το πει. Εμείς έχουμε και αυτή θα αποδώσει ευθύνες. Δεν αποδίδω ευθύνες ούτε εγώ, ούτε εσείς. Η υπόθεση δικάζεται στο δικαστήριο με ρυθμούς πιο γρήγορους από άλλες υποθέσεις που μας πήγαν πίσω. Και για τα θέματα δικαιοσύνης είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Λίγη ώρα αργότερα η πολίτης ξεκίνησε να φωνάζει ξανά με τον Μητσοτάκη να απαντάει εκνευρισμένος: «Κοιτάξτε να δείτε κυρία μου, αν θέλετε να έρθετε και να κάνετε φασαρία είναι δικαίωμα σας. Αλλά το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ να μιλήσω σε αυτούς που θέλουν να με ακούσουν. Δημοκρατία το ένα, δημοκρατία και το άλλο. Δεν είναι α λα καρτ η δημοκρατία» είπε και οι υποστηρικτές του δεν έχασαν ευκαιρία να τον χειροκροτήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η κυρία ασφαλώς είχε κάποιο λόγο κα μιλησε.οως και ο πρωθυπουργός πολύ ορθά της απάντησε.δρν είχε τη δικαίωμα να δημιουργήσει φασαρία και επεισόδιο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This