ΠΑΣΟΚ για Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: «Να παραιτηθεί η Κεραμέως!»

«Η απόφαση της ΑΠΔΠΧ αποτελεί κόλαφο για την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχείρησε η κυβέρνηση και προσωπικά η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως» λέει η Χαριλάου Τρικούπη

Must Read

Την παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως, ζητάει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά το πόρισμα της ΑΠΔΠΧ για τo σκάνδαλο Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων, στη ΝΔ.

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζει ότι «η σημερινή απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποτελεί κόλαφο για την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχείρησε η κυβέρνηση και προσωπικά η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως».

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην επισήμανση της αρμόδιας Αρχής, πως «δεν προκύπτει ότι έγινε εξαντλητική έρευνα και αναζήτηση πληροφοριών από το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να διευκολυνθεί ο προσδιορισμός του ακριβούς χρόνου και του αντικειμένου της παράνομης διαβίβασης. Ενώ το Μέγαρο Μαξίμου δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στην ανεξάρτητη αρχή».

Επιπλέον, σημειώνεται ότι «από την απόφαση της Αρχής, υπήρχε η δυνατότητα μαζικής εξαγωγής στοιχείων εκλογέων από το υπουργείο, χωρίς να καταγράφεται ποιος και γιατί τα παίρνει κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Η απόφαση αναδεικνύει την ανικανότητα της ‘επιτελικής’ κυβέρνησης να κάνει το αυτονόητο, κάτι που αποδεικνύεται και από το ύψος του προστίμου στις 400.000 ευρώ».

Ως εκ τούτου «η υπουργός οφείλει να παραιτηθεί», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προσθέτει ότι «δεν είναι αποδεκτό να μετατρέπεται το υπουργείο Εσωτερικών σε εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά δεδομένα χιλιάδων Ελλήνων του εξωτερικού να παραδίδονται στο κυβερνών κόμμα και σε υποψηφίους του, εκθέτοντας τη χώρα και κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών. Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όχι μόνο η Κεραμεος να παραιτηθεί αλλά όλη η κυβέρνηση. Όλοι γνωρίζουν και όλοι ψηφίζουν την εγκληματική πολιτική της!!!! Όλοι είναι συνένοχοι στα σκάνδαλα, στα εγκλήματα που διέπραξε αυτή η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This