Καιρίδης: Τεράστιο κύμα Τούρκων πολιτών ζητούν άσυλο – Τι είπε για την «Γαλάζια Πατρίδα»

Ξέχασε να αναφερθεί στους χιλιάδες Τούρκους που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου

Must Read

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει ο «κύριος visa σε Τούρκους» σχολιάζοντας τον 33χρονο εμπρηστή από την γειτονική χώρα, που συνελήφθη για πυρκαγιές στο όρος Αιγάλεω. Ο Δημήτρης Καιρίδης υποστήριξε ότι κατά χιλιάδες Τούρκοι πολίτες ζητούν άσυλο σε ολόκληρη την ΕΕ και αυτό συνιστά πανευρωπαϊκό πρόβλημα.

Ωστόσο, ο υπουργός Μετανάστευσης ξέχασε να αναφερθεί στους χιλιάδες Τούρκους που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο με τις ευλογίες και τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Τα ζητήματα ασφαλείας απασχολούν τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, όπως είναι το Λιμενικό και οι Μυστικές Υπηρεσίες. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πυρκαγιών στην πατρίδα μας προκαλείται από αμέλεια. Να το έχουμε αυτό υπόψιν όταν πάμε να κάψουμε ξερόχορτα με αέρα και ξηρασία» δήλωσε ο Δημήτρης Καιρίδης στον ΣΚΑΪ την Τρίτη.

«Έχουμε τεράστιο κύμα Τούρκων πολιτών αιτούντων άσυλο στην Ευρώπη. Το 2023 πάνω από 200.000 ήρθαν μόνο στην Γερμανία, στις ΗΠΑ 50.000 διέβησαν το Ρίο Γκράντε και έφτασαν στο Τέξας» πρόσθεσε.




 

Για την «Γαλάζια Πατρίδα» ο υπουργός παραδέχθηκε πως στην Τουρκία υπάρχει ευρεία συναίνεση υπέρ του αναθεωρητισμού στα ζητήματα οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών και υφαλοκρηπίδας.

«Το θέμα έχει πολύ βάθος, προσωπικά δεν βλέπω εύκολη λύση, πρόκειται για “το αγκάθι”. Είμαστε, ωστόσο, αναγκασμένοι να μην εφησυχάζουμε. Για αυτό χρειαζόμαστε και τα Bellhara» επισήμανε.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άντε ρε λεχροτσατσά του Soros, ξεπουλημένο απάτριδο υποκείμενο που δίνετε visa σε πράκτορες της ΜΙΤ και δεν σας καίγετε καρφί…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This