Όλα τα λεφτά λουλούδια ο Αυγενάκης! Απευθείας ανάθεση 6.000 ευρώ για άνθη στο γραφείο του!

Συνεχίζει να προκαλεί με απευθείας αναθέσεις και σπατάληση του δημοσίου χρήματος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Must Read

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία μαστιγώνεται από τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι αγρότες έλαβαν ψίχουλα για την σαρωτική ακρίβεια που έχει αυξήσει κατακόρυφα το κόστος της παραγωγής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάνει όλα τα λεφτά… λουλούδια!

Αφού ξόδεψε πάνω από 105.000 ευρώ για παρεµβάσεις στο υπουργικό του γραφείο, επιβάρυνε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ταξιδιωτικά έξοδα ο Λευτέρης Αυγενάκης δίνει 6.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση για συνθέσεις λουλουδιών! Μετά από την επιστολή -«κόλαφο» του προέδρου του ΕΛΓΟ, Σέρκου Χαρουτουνιάν, ο οποίος παραιτήθηκε γιατί δεν άντεχε να υπογράφει άλλο απευθείας αναθέσεις, ο Λευτέρης Αυγενάκης συνεχίζει να σπαταλάει δημόσιο χρήμα με προκλητικό τρόπο.

Όπως αποκαλύπτει το Documento.gr, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» απόφαση της διεύθυνσης Προμηθειών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την διακόσμηση του υπουργικού γραφείου του Αυγενάκη με «συνθέσεις λουλουδιών», η οποία θα στοιχίσει 6.000 ευρώ για το τρέχον έτος.

Στην απόφαση αναφέρεται συγκεκριμένα: «Εγκρίνουμε την απευθείας ανάθεση, στον Οικονομικό Φορέα ΡΕΓΚΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, για προμήθεια συνθέσεων λουλουδιών του Γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., έως του ποσού των 6.000,00€, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διακόσμηση του Γραφείου του Υπουργού».

Το θράσος των υπουργών του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν τις ευρωεκλογές ξεπερνάει κάθε όριο!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΕΔΏ ΚΑΡΑΒΊΑ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΊΖΟΥΝ. ΤΏΡΑ ΔΑ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ 6000 ΕΥΡΏ. ΤΟ ΌΤΙ ΠΉΡΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ” ΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ” ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ??? ΤΟ ΌΤΙ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΉ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ ΤΙ ΛΈΜΕ???? ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΆ ΠΆΡΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΗ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

  2. Αυτά τα 6000€ που θέλει ο λιμοκοντόρος γύφτουλας για διακόσμιση του γραφείου του να τα δώσει ο προιστάμενος του πρωθυπουργός στη γυναίκα που του είπε οτι πεινάει (Κέρκυρα) και την έστειλε αδιάβαστη…
    καταλάβατε ρε αληταριό ο κόσμος πεινάει και εσείς νομίζετε οτι είστε σε μπουζουξίδικο και πετάτε λουλούδια.
    ΖΩΑ

  3. Η αντιπολίτευση πεταει χαρταετο

    Γι αυτο οι αλλοι τρωνε με χρυσα κουταλια

    Ισως γιατι περιμενουν την σειρα τους για να κανουν τα ιδια.

    Ιδοι αλλωστε ειναι ολοι της μεταπολιτευσης, με μονο το όνομα να αλλάξει

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This