Σε πανικό ο Τσιόδρας για τις ευρωεκλογές: «Έχει μεγάλη σημασία το ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ»

Σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ότι δηλαδή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν κρίνει την κυβερνητική πορεία!

Must Read

Έχουν φτάσει τα μηνύματα στην κυβέρνηση για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Αυτός είναι και ο λόγος που άπαντες οι υποψήφιοι, υπουργοί, βουλευτές και μεγαλοστελέχη του κόμματος, περιοδεύουν ανά την Ελλάδα.

Τον πανικό που επικρατεί ουσιαστικά αποκάλυψε ο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, στην ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, που έγινε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Εκεί είπε χαρακτηριστικά: «Ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα είναι ο μόνος κίνδυνος για τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου» και συνέχισε λέγοντας πως πρέπει οι ψηφοφόροι να δώσουν καθαρό ορίζοντα τριετίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Πράγματι η Ν.Δ θα είναι το πρώτο κόμμα, το ξέρουμε όλοι, έχει μεγάλη σημασία, όμως, το ποσοστό που θα πάρει, διότι από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει μπει σε μία συνθήκη πολιτικής σταθερότητας, έχουμε πετύχει πολλά και οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα τα έθετε σε αμφισβήτηση θα είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας»!

Τα παραπάνω έρχονται σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ότι δηλαδή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν κρίνει την κυβερνητική πορεία!

Ο Τσιόδρας μάλιστα απηύθυνε έκκληση να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό μέχρι τις ευρωεκλογές: «Ξέρουμε ότι είμαστε το πρώτο κόμμα, όμως δεν θα πρέπει να αφήσουμε ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα να μας παρασύρουν. Γιατί ο μοναδικός κίνδυνος που έχουμε είναι πράγματι ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα, δεν είναι οι αντίπαλοι μας. Στο ερώτημα ποιος πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα, σε ποιον πρέπει να αφήσουμε το τιμόνι, η απάντηση είναι σαφής, το ξέρουμε όλοι: Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του Κασσελάκη ή του Ανδρουλάκη, ή του Κασσελάκη και του Ανδρουλάκη μαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ. Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΕΑ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ ΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΊΣΩ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This