Προεκλογική… τρομοκρατία Χατζηδάκη προς άγραν ψήφων

Δημοσκοπική καθίζηση και το φάσμα της αποχής στις Ευρωεκλογές

Must Read

Η κινδυνολογία αποτελεί προσφιλής τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και επιστρατεύεται κάθε φορά που κλονίζεται το αφήγημα του Μαξίμου. Η δημοσκοπική καθίζηση και το φάσμα της αποχής που πλανάται πάνω από τις Ευρωεκλογές αναγκάζουν τα κυβερνητικά στελέχη να διατυπώνουν ακραία επιχειρήματα, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους.

Στο πνεύμα αυτό, ο υπουργός Οικονομικών μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο OPEN. Ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως εάν κλονιστεί το οικοδόμημα Μητσοτάκη, δεν θα πληρώνονται οι συντάξεις.

Επιπροσθέτως, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον πληθωρισμό μίλησε για σταθερές εξωγενείς δυνάμεις λέγοντας πως ο «κάνει τον κύκλο του και πάμε σε αποκλιμάκωση».

Δείτε το βίντεο

 

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Μιλάμε για ασύστολη κινδυνολογία. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και αυτή είναι η προσφιλή τους τακτική.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλάει συνεχώς για «λεφτόδεντρα». Λέει ότι αν εφαρμοστεί το απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, -το οποίο επιβεβαιώθηκε και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους- θα χρεοκοπήσει η χώρα.

Είπε ότι εάν φορολογηθούν τα υπερκέρδη των τραπεζών, σε ποσοστό 90% άπαξ, θα κλείσουν οι τράπεζες. Έρχεται σήμερα ο κ. Χατζηδάκης και λέει ότι οι συνταξιούχοι δεν θα πάρουν τις συντάξεις τους εάν εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειλικρινά, η επιτομή του λαϊκισμού είναι η ρητορική της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Σας θυμίζω ότι ο κ. Χατζηδάκης είναι το ίδιο πρόσωπο που διαμαρτυρόταν, στον τότε Επίτροπο της Κομισιόν κ. Μοσκοβισί, όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να σώσει τις συντάξεις και να μην υπάρξει περικοπή, όπως προβλεπόταν από το Πρόγραμμα, λέγοντάς του: είναι δυνατόν να τους βοηθήσετε να σώσουν τις συντάξεις;

Και σήμερα λένε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις; Μιλάμε για μια ανάλγητη κυβέρνηση

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γνωρίζουν καλά ότι ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο των επικυρίαρχων του πλανήτη Γη για να χειραγωγούν και κατευθύνουν τα πλήθη, τις μάζες, που σε μεγάλο ποσοστό υπακούν στο σύστημα χωρίς δεύτερη σκέψη και τον χρησιμοποιούν όποτε έχουν συμφέροντα. Η ευθύνη του κάθε ατόμου είναι τεράστια εάν θα τους πιστεύει και υπακούει κάθε φορά που εξαπολύουν τον τρόμο ή θα σκέπτεται με ψυχραιμία, κοινή λογική και κριτική σκέψη. Ο Χατζηδάκης και οι υπόλοιποι καρεκλοκένταυροι όλων των συστημικών κομμάτων είναι εντεταλμένες ορντινάτσες να διεκπεραιώνουν τις εντολές των παγκοσμιοποιητών αφεντάδων τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This