Αίσχος Χαρίτση: Οι αγρότες κοστίζουν πολύ στο κράτος!

Αυτό θα πει να είσαι Αριστερός...

Must Read

Στην Νέα Αριστερά κάνουν ό,τι μπορούν για να πάνε ακόμα χειρότερα από τα ισχνά ποσοστά που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Και το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο. Τελευταίο επεισόδιο αυτό που συνέβη στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα με θέμα την νέα ΚΑΠ.

Εκεί, όπως αναφέρει το Documento, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μίλησε για το «γαϊτανάκι των παγκόσμιων κρίσεων, που απαιτεί κρίσιμες αποφάσεις και επείγουσες αλλαγές» ενώ είπε πως «η νωθρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται σήμερα έλλειμμα ανταγωνιστικότητας και κοινωνικών πολιτικών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να σταματήσει». Βαρυσήμαντη παρέμβαση, όχι αστεία…

Σε άλλο σημείο της σύντομης παρέμβασής του ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε: «Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι η ίδια η βιωσιμότητα του αγροτικού επαγγέλματος, είναι η ίδια η δυνατότητα των ανθρώπων της παραγωγής να συνεχίσουν να ζουν, να εργάζονται και να παράγουν στον τόπο τους».

Το πιο ενδιαφέρον σημείο, όμως, του χαιρετισμού του επικεφαλής της ΝΕΑΡ, που στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ζητά την ψήφο και των αγροτών, ήταν αυτό που επισήμανε ότι «το αγροτικό επάγγελμα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα είναι πλέον επισφαλές, ενώ ταυτόχρονα έχει και πολύ υψηλό κόστος για τους κρατικούς προϋπολογισμούς».

Τι είπε δηλαδή; Ότι οι αγρότες κοστίζουν πολλά στα κράτη! Αυτό θα πει να είσαι Αριστερός… Και εις ανώτερα

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This