Δημοσκόπηση GPO: Η ακρίβεια καθορίζει τις Ευρωεκλογές – Το 60% πάει στην κάλπη για «μαύρο» στην κυβέρνηση

Μεγάλη ανησυχία για το ποσοστό της αποχής

Must Read

Καμπανάκια χτυπάνε στo Μαξίμου εν όψει των Ευρωεκλογών μετά την δυσαρέσκεια που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις. Σε νέα έρευνα της GPO, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο STAR, σε ποσοστό περίπου 60% από όσους απάντησαν διεμήνυσαν ότι θα πάνε στην κάλπη με στόχο να καταψηφίσουν την κυβέρνηση.

Επιπλέον, η ακρίβεια και η Οικονομία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την απόφαση των φηφοφόρων.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται σταθερά με 29,5. Ακολουθούν

14,4 ΣΥΡΙΖΑ

11,7 ΠΑΣΟΚ

7,3 ΚΚΕ

7,5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

3,2 ΝΙΚΗ

3,2 Πλεύση Ελευθερίας

1,8 ΜέΡΑ25

Δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών

Τέλος, στην δημοσκόπηση καταγράφεται μεγάλη ανησυχία για το ποσοστό της αποχής, το οποίο ενδέχεται να ξεπεράσει εκείνο της συμμετοχής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα ψηφίσουν ΝΔ και συστημικά κόμματα όσοι ως ημέτεροί τους βολεύτηκαν και έφαγαν από το δημόσιο χρήμα και όσοι παραμένουν φανατικοί ή αδιάφοροι για όσα επαίσχυντα συμβαίνουν στις ζωές μας καθημερινά. Δυστυχώς μεγάλο μέρος των εγκεφάλων των νεοελλήνων έχει διαβρωθεί και σαπίσει μέσα στην πλήρη παρακμή όλων των αξιών και της λειτουργίας της σκέψης και της κοινής λογικής. Η ατομική ευθύνη είναι τεράστια όταν επιτρέπουμε την σήψη μόνο για πρόσκαιρα καθημερινά οφέλη. Αφυπνισθείτε !!!

  2. Θα ψηφίσουν ΝΔ και συστημικά κόμματα όσοι ως ημέτεροί τους βολεύτηκαν και έφαγαν από το δημόσιο χρήμα και όσοι παραμένουν φανατικοί ή αδιάφοροι για όσα επαίσχυντα συμβαίνουν στις ζωές μας καθημερινά. Δυστυχώς μεγάλο μέρος των εγκεφάλων των νεοελλήνων έχει διαβρωθεί και σαπίσει μέσα στην πλήρη παρακμή όλων των αξιών και της λειτουργίας της σκέψης και της κοινής λογικής.

  3. #Ευρωεκλογές2024 / Διακαναλική Συνέντευξη του ΕΠΑΜ
    @YOUTUBE .

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.!!
    ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This