Αφροδίτη Λατινοπούλου: Περιόδευσε στον Έβρο, τον τόπο καταγωγής της

Must Read

Στον Έβρο, τον τόπο καταγωγής της, για περιοδεία βρίσκεται από χθες η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» και υποψήφια ευρωβουλευτής.

Χθες μαζί με τον επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος της Ανδρέα Παναγόπουλο βρέθηκε στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα.

Το πρωί επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Λαϊκών Αγορών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Μπατμανίδη. Μίλησε με παραγωγούς, πωλητές αλλά κυρίως καταναλωτές, επισημαίνοντας το τεράστιο πρόβλημα της ακρίβειας. Επίσης συναντήθηκε με την διοίκηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου και άκουσε τα προβλήματα τους από τον Πρόεδρο Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Δερβεντλή.

Στη συνέχεια πήγε στο χωριό της Βρυσικά Διδυμοτείχου, μαζί με την μητέρα της Ξανθή για να συναντήσει τον συνταξιούχο ιερέα και τη γιαγιά της που μένουν μόνιμα εκεί. Με τον παππού της επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνό, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης παρουσία και του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την κ. Λατινοπούλου για τις θέσεις που εκφράζει υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Η κ.Λατινοπούλου στη συνέχεια επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο κ.Χατζηγιάννογλου το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου και μίλησε με τα στελέχη της ΕΛΑΣ.

Ζήτησε να βρεθεί στον διπλανό Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, για να σταθεί μπροστά στον ανδριάντα του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που βρίσκεται μπροστά από το ναό, αφού την προηγούμενη ημέρα 29 Μαίου ήταν η μαύρη επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους. Επίσης, επισκέφθηκε το Μνημείο Τιμής και Μνήμης των Θρακών Προσφύγων.

Στην συνέχεια, βρέθηκε στο νέο ΚΥΤ Φυλακίου, την καινούργια δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών που κατασκεύασε η κυβέρνηση ξοδεύοντας 23 εκατ. ευρώ, δηλώνοντας την αντίθεσή της στον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος των μεταναστών.  της αντίθεσης της προσωπικά αλλά και του κόμματος της στον τρόπο που χειρίζεται η Κυβέρνηση το εξαιρετικά σοβαρό θέμα των λαθρομεταναστών.

Στην Ορεστιάδα, συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες, περπάτησε στη αγορά μιλώντας με ιδιοκτήτες καταστημάτων, έδωσε το παρών στην προγραμματισμένη εκδήλωση σε καφέ στην κεντρική πλατεία ζητώντας από τους συμπατριώτες της να την στηρίξουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στην επιστροφή στο χωριό της στάθηκε επίσης μπροστά από το κλειστό απ’ το 2019 Εργοστάσιο Ζάχαρης και μαζί με τον συνυποψήφιο της Ευρωβουλευτή Ανδρέα Παναγόπουλο επεσήμαναν ότι δυστυχώς μια βιομηχανία που επί δεκαετίες έδινε σημαντικά εισοδήματα σε χιλιάδες αγρότες του Έβρου που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με την Βιομηχανία Ζάχαρης. σαπίζει. «Οικογένειες αγροτών με την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων μεγάλωσαν τα παιδιά τους, τα σπούδασαν και τα είδαν να δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες. Δυστυχώς αφέθηκε να κλείσει και να σαπίζει αυτό το εργοστάσιο, με την Κυβέρνηση να βρίσκει εκατομμύρια ευρώ άμεσα για την δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών, το ΚΥΤ Φυλακίου ή τον φράχτη, αλλά να μην βρίσκει χρήματα για να δώσει δουλειά στους Εβρίτες και να κάνει έργα υποδομής», σχολίασε.

Σήμερα η περιοδεία συνεχίζεται στο Σουφλί και στην Αλεξανδρούπολη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This