Η ΝΔ πρώτη δύναμη στους αναποφάσιστους «έβγαλε» η δημοσκόπηση της Marc

Τρέχουν οι κυβερνητικοί σε όλη τη χώρα για να πείσουν τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν

Must Read

Μεγάλο πρόβλημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας «έδειξε» η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του ANT1, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 16,9 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση αποτελέσματος για τις ευρωεκλογές. Το ποσοστό της ΝΔ εκτιμάται στο 33,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 16,5%.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση, με το ανώτερο όριό του (13,6%) να μην πιάνει καν το κατώτερο του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τέταρτη θέση η Ελληνική Λύση με 8,8%, ακολουθεί το ΚΚΕ 7,6%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,6% και η Νίκη με 3,6%. Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο εκλογικό όριο του 3% και η Νέα Αριστερά στο 2,5%.

Το σημείο όμως που δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κυβερνητικό κόμμα είναι πως πρώτη δύναμη στους αναποφάσιστους είναι η ΝΔ, καθώς η «κομματική εγγύτητα» είναι στο 16,1%.

Τα ευρήματα της μέτρησης δίνουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερη δύναμη στους αναποφάσιστους.

 

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This