Πέθανε ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Γκλίναβος

Συνέδεσε το όνομά του με την πολιτική ιστορία του τόπου

Must Read

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Γκλίναβος. Διετέλεσε δήμαρχος της πόλης και συνέδεσε το όνομά του με την πολιτική ιστορία του τόπου επί δύο και πλέον δεκαετίες.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έγραψε για τον εκλιπόντα:

«Με αισθήματα ιδιαίτερής θλίψης πληροφορήθηκα την απώλεια του πολύ αγαπητού σε όλους μας Λευτέρη Γκλίναβου, κορυφαίου οινολόγου αλλά και πολιτικού που υπηρέτησε αποτελεσματικά και με αξιοπρέπεια τόσο τον Κοινοβουλευτισμό, όσο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, ως βουλευτής και δήμαρχος.

Είχε πάντα βάσιμη πίστη στις προοπτικές του τόπου μας, γι’ αυτό και οι σπουδές του, η επιστημονική του ειδίκευση και η πρωτοποριακή επιχειρηματική του δράση με το ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ανέδειξαν με το παραπάνω αυτή την προοπτική, ιδιαίτερα μάλιστα τις δυνατότητες της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας, όπου και το μακρινό πλέον 1978, πριν 46 χρόνια δηλαδή, ξεκινάει με αγάπη, μεράκι και γνώση την αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου.

Αλλά και ως βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, το 1985 και το 1990 και δήμαρχος Ιωαννιτών το 1994, έδωσε το παράδειγμα ενός αποδοτικού, πολιτισμένου και υπεύθυνου αιρετού εκπροσώπου του λαού των Ιωαννίνων.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια

Διαβάστε εδώ ποιος ήταν ο Λευτέρης Γκλίναβος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This