Η διακαναλική Μητσοτάκη και η τρομακτική γκάφα!

Must Read

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε στα Χανιά ασκώντας δριμεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός αναρωτήθηκε για τον Κασσελάκη «πώς ένας αρχηγός έχει δημιουργήσει την περιουσία είναι κάτι που ενδιαφέρει τους πολίτες!».

Πολύ σωστά οι πολίτες ενδιαφέρονται για το πώς ένας αρχηγός έχει αποκτήσει την περιουσία του αλλά απ’ ότι φαίνεται ξεχνάει ότι ο ίδιος έχει γίνει ζάμπλουτος ως βουλευτής… Η οικογένεια Μητσοτάκη χρόνια τώρα τρώει με χρυσά κουτάλια καθώς έχει δημιουργήσει μια σχεδόν αμύθητη περιουσία την ώρα που οι πολίτες αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας!

Και σαν να μην έφτανε αυτό απέφυγε να απαντήσει στα 7 πολιτικά ερωτήματα που του είχε υποβάλει δημόσια λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Κασσελάκης ο πρωθυπουργός, φανερά αμήχανος, υποστήριξε ότι δεν είχε δει την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Αα, δεν την είδα τη συγκεκριμένη ανάρτηση», αρκέστηκε να σχολιάσει με αλαζονεία.

Κατά τα λοιπά, ο Κυριάκης Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη ριζική αναμόρφωση του ΕΣΥ αλλά και στο φλέγον θέμα της Βόρειας Μακεδονίας επισημαίνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση «απαιτεί» απόλυτη συμμόρφωση στο ζήτημα της ονομασίας.

Όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είπε μεταξύ άλλων: «Καταγράφω τη σημαντική βελτίωση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που έχει ουσιαστικό πρακτικό αντίκρισμα» και σημείωσε ότι δεν έχουμε παραβιάσεις επί 15 μήνες και αυτό είναι αποτέλεσμα ειλικρινούς προσπάθειας να έρθουν πιο κοντά οι δυο χώρες…

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δυστυχώς θα ψηφίσουν τα αρνιά από το μαντρί του 41% και οι επαναστάτες με την απόχη τους θα του δώσουν το δικαίωμα της επιτυχίας, με 9 εκατ. εν δύναμη ψηφοφόρους να καθορίζουν την τύχη της χώρας τα 2 εκατ.

  2. Δυστυχώς θα ψηφίσουν τα αρνιά από το μαντρί του 41% και οι επαναστάτες με την απόχη τους θα του δώσουν το δικαίωμα της επιτυχίας, με 9 εκατ. εν δύναμη ψηφοφόρους να καθορίζουν την τύχη της χώρας τα 2 εκατ

  3. ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΆΔΑ ΖΗΤΏ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΖΗΤΏ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!!!!!! ΤΑ ΠΈΤΑΞΕ ΌΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΑΙ ΈΦΤΙΑΞΕ ΤΟ #ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ# Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΆΕΙ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ.

  4. ΌΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΉ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΝΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΠΡΕΠΕΙ

  5. Ο καταστροφέας της λαϊκής δεξιάς…Ο νεοταξίτης δήθεν προοδευτικός εκσυγχρονιστής,άγεται και φέρεται από τις πολυεθνικές και την ντόπια ελίτ .
    Ψέμα,κοροϊδία,αλλαζονεία ,διχασμός ,αυτά (αλλά και πολλά περισσότερα) λαμβάνουμε από το συγκεκριμένο ανεπάγγελτο…

  6. Αν τον ψηφίσουν με πάνω από 25% θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να χορέψουν τον χορό του Ζαλόγγου. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας

  7. Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΕ
    # ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ#
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ.

    • είσαι σίγουρος ότι θα πάρετε πίσω την ΝΔ γιατί είναι λερναία ύδρα, ο Κούλης είναι το ένα κεφάλι, βασικά πρέπει να φύγει το 40% των στελεχών και να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με το κατεστημένο.
      Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται…

    • Αφήστε τον λεβέντη σας, να φέρει το χιλιομπούρδελο κωλοχανείο στα ίσια του!! 🙂 🙂
      Που θα ματαβρούμε τέτοιο ηγήτορα που μας έβαλε στο σωστό πλευρή της Ιστορίας!! 🙂
      Λεβέντη όταν τον ψηφίζατε αυτά δεν τα ξέρατε?! Τώρα Γνωρίσατε την Αγία Οικογένεια?
      Τώρα είναι πολύ Αργά για Μουτζοκλάμμμμματα!! Να δείτε τι μας έρχεται, και αφήστε, την Δική σας ΝΟΥΡ ΔΟΥΡ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡ!! Όλο το πολιτικό Μαγαζί της Αποικίας, είναι για κλωτσοπατινάδα!! Αν δεν κατάλαβες πως η Αποικία κυβερνάτε Από ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ (Καραμανλής!!), Λομπίστες, Εφοπληστές!!, Αμέρικα, Γερμανία, Αγγλοσάξονες, και όποιος Γουστάρει, ετοιμάσου, να σε/μας κάνουν Τουρκικό Δοβλέτι!! Ξύπνα Ραγιάαααα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This