Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Πώς έχουν παιδί οι ομόφυλοι; Ποιος το γέννησε;»

Must Read

Οι υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ήταν το ζήτημα που «έβαλε φωτιά» στο στούντιο του Open, όπου βρέθηκε καλεσμένη η Αφροδίτη Λατινοπούλου, για να μιλήσει για τις επερχόμενες ευρωεκλογές ως επικεφαλής της παράταξης «Φωνή Λογικής».

Ειδικότερα, όταν κάποια στιγμή η Ευλαμπία Ρέβη, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Τώρα Μαζί», ενημέρωσε την Αφροδίτη Λατινοπούλου για ένα μήνυμα που έλαβε από ομόφυλο ζευγάρι που έχει παιδί, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» την ρώτησε: «Πώς έχουν παιδί; Ποιος γέννησε;».

Ρέβη: Μας έχουν στείλει και γονείς που είναι ομόφυλο ζευγάρι κι έχουν παιδί και πέρασε πρόσφατα αυτός ο νόμος.

Λατινοπούλου: Πώς έχουν παιδί; Ποιος γέννησε;

Ρέβη: Μπορεί να σας βλέπει αυτό το παιδί! Τι θα λέγατε σε αυτό το παιδί; Ότι δεν έχει γονείς;

Λατινοπούλου: Ναι, ρωτώ πως έχουν παιδί; Είναι παράνομη στην Ελλάδα η παρένθετη μητρότητα.

Ρέβη: Είναι παράνομα αυτά τα παιδιά;

Λατινοπούλου: Άλλο σας λέω κι άλλο απαντάτε. Εγώ να δείτε πόσα μηνύματα λαμβάνω καθημερινά από ομοφυλόφιλους ανθρώπους κι από άτομα, τα οποία τα σεβόμαστε κι αγωνιζόμαστε και για αυτά γιατί πολεμάμε τη λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης και σε αυτές τις χώρες τους πετάνε από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα.

  • Δείτε τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είδα τη συνέντευξη και πραγματικά θαύμασα την ψυχραιμία της Λατινοπουλου. Οι δύο δημοσιογράφοι και ειδικα η γυναίκα ήταν επιεικώς απαράδεκτοι, ειρωνικοι και στρατευμένοι στο βιασμο της κοινής λογικής. Πρέπει επιτέλους η πλειονότητα των πολιτών που είναι κατά της λαθρομεταναστευσης, κατά του εμπορίου παιδιών από ομοφυλοφιλα ζευγάρια, κατά της υποτέλειας, κατά της υποτίμησης της νοημοσύνης μας κλπ να απαλλαγεί από την κομματική και ανθελληνικη μαφία και να αλλάξει την καταστροφική πορεία της χώρας μας.

  2. Μόλις παρακολουθήσαμε ένα βιασμό της λογικής από τους δημοσιογράφους που καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι οικογένεια είναι πατέρας-μητέρα-παιδί/ά. Όλα τα άλλα είναι κομπλεξικοί Ελλαδίτες που προσποιούνται τους τάχα και προοδευτικούς.

    • Δεν είναι απλά κομπλεξικοί. Πληρώνονται αδρά για την επιβολή της ανωμαλίας ως κανονικότητα. Πληρώνονται για να μας πείσουν πως δεν τρέχει τίποτε με την ισλαμοποιηση της χώρας. Πληρώνονται για να μας πείσουν πως για την εξωφρενική ακρίβεια φτάνει όλοι πλην της ανευθυνης κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This