Ντροπιαστική επίθεση στελέχους ΝΔ σε Καρυστιανού: «Εργαλειοποιεί τον θάνατο του παιδιού της, με στόχο την κομματική της ανέλιξη»

«Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας»

Must Read

Ο Νίκος Κατράνης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μετά τη χυδαία επίθεση στην Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2024».




 

Ο ίδιος καταφέρθηκε κατά της κ. Καρυστιανού, κατηγορώντας τη πως «εργαλειοποιεί» τον θάνατο του παιδιού της, με στόχο την κομματική της ανέλιξη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, με την τοπική οργάνωση του κόμματος να την καταδικάζει.




«Οι δηλώσεις του κ. Κατράνη δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Είναι ντροπή, κάποιοι, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και κομματικής αφετηρίας, να βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη. Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους σεβασμός στην αλήθεια, ειλικρίνεια στο πένθος και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Δεν έχουν θέση θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί. Και σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι» αναφερόταν στην ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Λέσβου.

Από την πλευρά της η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει μνημείο υποκρισίας την ανακοίνωση της τοπικής Ν.Δ

«Η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης ΝΔ, περί δήθεν καταδίκης δημόσιας ανάρτησης του στελέχους της Νικολάου Κατράνη, δεν είναι μόνο μνημείο υποκρισίας, αφού πλήθος στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και υποψήφιος Βουλευτής, αντέδρασαν με like και καρδούλες στην ανάρτηση αυτή, αλλά αποτελεί και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και του αγώνα των συγγενών τους, χαρακτηρίζοντας τα όσα συνταρακτικά έχουν αποκαλυφθεί για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος, ως “θεωρίες συνωμοσίας”.

Δεν θα ασχοληθούμε με τον κύριο Κατράνη και τα όσα χυδαία ανέφερε στην ανάρτησή του, γιατί θα του δώσουμε αξία. Περιμένουμε όμως από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχη Βέρρο, να θυμηθεί ότι δεν εκλέχθηκε ως στέλεχος της ΝΔ, ούτε ως υποψήφιος αυτής και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του Δήμου, αποπέμποντας τον κ. Κατράνη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη».

H ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ

«Κύρια Καρυστινού φθάνει πια, ως εδώ, σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Εργαλειοποιείτε τον τραγικό θάνατο του παιδιού σας ( για το οποίο στεκόμαστε όλοι με δέος ευλάβεια και απόλυτη συμπόνια ) για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη .
Που ήταν τόσα χρόνια η ευαισθησία σας και συμπαράσταση σε τόσες χαροκαμμένες μανες;- που πολλές φορές έχασαν τα παιδιά τους με ακόμα πιο άδικο και τραγικό τρόπο; –
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για την τραγική και αξιοπρεπέστατη μάννα του Αξαρλιάν ; Τι έχετε πει και τι έχετε κάνειγια τα τραγικά θύματα της Μάρφιν ;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα πολλαπλάσια θύματα στο Μάτι; στην Μάνδρα;
Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τόσα νεαρά παιδιά -Αστυνομικούς- αθώα θύματα της τρομοκρατίας; (θέλω να πιστεύω να μην είσαστε και εσείς με όλους αυτούς τους ” γραφικούς” δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εν μέσω Κορωναίου έκαναν πορείες για την αποφυλάκιση του σκληρού δολοφόνου Κουφοντίνα) .
Κ.Καρυστιανου είστε Γιατρός, μορφωμένη γυναίκα και όπως θέλετε να παρουσιάζετε ενεργό μέρος της κοινωνίας.Τι κάνατε τόσα χρόνια για όλους αυτούς τους τραγικούς και άδικους θανάτους; Τι κάνατε για όλες αυτές τις χαροκαμμένες , όπως εσείς μάνες;
Λυπάμε κ.Καρυστιανου για τον κομματικό κατήφορο στον οποίο πορευεστε .Καποια στιγμή θα καταλάβετε το λάθος και την αβελτηρία σας.
Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιείσετε ότι η ανοχή και ο σεβασμός της Πολιτείας και της Κοινωνίας δεν είναι αδυναμία ούτε και απεριόριστος .
Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ.»

 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μόρφωμα είναι η εγκληματική οργάνωση που υποστηρίζεις. Η νουδούλα φίλε. Αλλά το φόβο της Καρυστιανού να έχετε. Επίσης ο Κατράνης ξέχασε στη λίστα του να αναφέρει τους ανθρώπους που κάηκαν στην Ηλεία ή τον Τεμπονέρα. Τυχαίο θα είναι…

  2. ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΚΑΤΡΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΌΛΑ ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΈΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΛΊΓΟ ΛΊΓΗ ΤΣΊΠΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

  3. Αυτό κάνει η Καρυστινού. Εκμεταλλεύεται προκλητικά τον θάνατο του παιδιού της για να εκλεγεί βουλευτής με το μόρφωμα του ΣΎΡΙΖΑ. Αν ήταν σωστή σαν άνθρωπος, θα ζητούσε δικαιοσύνη για το Μάτι, την Μάνδρα, τον Μαραθώνα, την Ραφήνα, την Κινέτα, την Νέα Πέραμο. Εκεί που το κόμμα του χαφιέ Αρβανίτη και της γελοίας Κουντουρά, έστειλε στον θάνατο 145 ανθρώπους. Να μας μιλάνε για δικαιοσύνη οι καραγκιόζηδες του ΣΎΡΙΖΑ, μοιάζει με κακόγουστο ανέκδοτο. Προχώρα μόνη σου με τους φασίστες και ανθέλληνες του Σύριζα κυρία Καρυστινού. Άντε και στην Ελληνική Βουλή, σαν βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ.

    • δε ντρεπεσαι ρε φιλε… Σας εχει τυφλωσει η “αγαπη” σας για το κομμα; Εχεις παιδι; Αν σου συνεβαινε κατο τετοιο (να σου φερουν το παιδι σου καρβουνο) δε θα γυριζες το κοσμο αναποδα ; Θα αφηνες τυπους οπως ο Καραμανλης να σου κουνανε το δαχτυλο και να ξαναβαζουν υποψηφιοτητα; Ακου εκει αν ηταν σωστη σαν ανθρωπος

      • Φτάνει που μας κούναγαν το δάχτυλο ο Τσίπρας με τον Πολάκη για το Μάτι. Εκεί που οι φασίστες του ΣΎΡΙΖΑ ειρωνεύονταν τον νεκρό ξάδερφό μου, που έγινε κάρβουνο. Όχι μαθήματα από τον ΣΎΡΙΖΑ και την Καρυστινού που πάει για δόξα και χρήμα. Σίγουρα θα κατέβει για βουλευτής με το μόρφωμα της Κουμουνδούρου.

        • Μόρφωμα είναι η εγκληματική οργάνωση που υποστηρίζεις. Η νουδούλα φίλε. Αλλά το φόβο της Καρυστιανού να έχετε. Επίσης ο Κατράνης ξέχασε στη λίστα του να αναφέρει τους ανθρώπους που κάηκαν στην Ηλεία ή τον Τεμπονέρα. Τυχαίο θα είναι…

    • Σε λυπαμαι ..ο αγωνας που κανει ,ειναι για ολους μας,αν τα καταφερει ,κ γινει η αρχη ,τοτε η βρωμικη μαφια,πολιτικοι-δικαστες-δημοσιογραφοι,θα κρινονται οπως ολοι μας…κ τοτε θα αναγκαστουν κ αυτοι κ οι επομενοι να ειναι εντιμοι ….

        • Μόρφωμα είναι η εγκληματική οργάνωση που υποστηρίζεις. Η νουδούλα φίλε. Αλλά το φόβο της Καρυστιανού να έχετε. Επίσης ο Κατράνης ξέχασε στη λίστα του να αναφέρει τους ανθρώπους που κάηκαν στην Ηλεία ή τον Τεμπονέρα. Τυχαίο θα είναι…

  4. Δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω σε μια τέτοια ανάρτηση χωρίς να παρεκτραπω.
    Αισθάνομαι πως μου είναι αδύνατον.Οπότε ας μείνω μόνο στο πιο απλό. Και ανορθόγραφος!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This