Μας εμπαίζει ο Σκέρτσος! Διαψεύδει τον εαυτό του και μιλάει για… fake news

Απίστευτο θράσος από τον Επικρατείας

Must Read

Ο Άκης Σκέρτσος σε παραλήρημα! Σα να μην έφτανε η προκλητική δήλωσή του με την οποία επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και υποστήριξε ότι οι Γερμανοί πληρώνουν τα αγαθά φθηνότερα από τους Έλληνες επειδή οι πολυεθνικές τούς τους δίνουν προϊόντα… κατώτερης ποιότητας, τώρα ο υπουργός Επικρατείας διαψεύδει τον εαυτό του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Άκης Σκέρτσος ισχυρίστηκε ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και μίλησε για…fake news επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είπα ποτέ αυτό, το διαψεύδω και να βρουν τη δήλωση γιατί πρόκειται για fake news. Το καταγγέλλω» ανέφερε ο Επικρατείας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να του υπενθυμίζει το βίντεο από τη συνέντευξή του.

«“Πρόκειται για Fake news. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… Βρείτε το βίντεο» φώναζε σήμερα ο υπουργός επικρατείας Άκης Σκέρτσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, σχετικά με την επική δήλωσή του πως το ίδιο προϊόν στη Γερμανία πωλείται φθηνότερο απ’ ότι στην Ελλάδα γιατί διαθέτει υποδεέστερη σύνθεση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τονίζει: «Το θράσος των στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Λες και ήταν δύσκολο να βρεθεί το επίμαχο στιγμιότυπο που τον εκθέτει για μία ακόμη φορά. Το ζήτησε όμως. Κι αφού το ζήτησε οφείλουμε να του το δώσουμε» .

Δείτε επίσης:

Ο Άκης Σκέρτσος θεωρεί τους Έλληνες ηλίθιους και δεν το κρύβει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μπράαααααααβοοοοο αγαπημένο μου Newsbreak.gr!!!!!! Χίλια μπράβο γιά την ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΓΕΡΟΧΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΈΝΗ, Γ@Μ@Τ δημοσιογραφία. Γίνεσαι κάθε μέρα πιό Γ@Μ@Τ!! Σε διαβάζω κάθε μέρα, καί φυσικά μπαίνω πολλές φορές την ημέρα γιά νεώτερα! Το ανωτέρω με τον Σκέρτσο είναι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ!! Κε Φιλιππάκη, παρακαλώ πολύ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων τού Newsbreak.gr καί της αγαπημένης μου “Δημοκρατίας”!!! Σας ευχαριστώ πολύ πού υπάρχετε καί ξεχωρίζετε σαν την μύγα μες το γάλα, στον πετσομένο τύπο της χώρας μας!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This