Σε… γιγαντοοθόνη παρουσίασε το πόθεν έσχες του ο Κασσελάκης

«Οι "πειρατές" δεν βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, αλλά εκεί που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ...»

Must Read

Ο Στέφανος Κασσελάκης τήρησε την υπόσχεσή του και σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου, παρουσίασε σε… παγκόσμια πρώτη το πόθεν έσχες του, κατά την προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή, μάλιστα, της παρουσίασης των περιουσιακών του στοιχείων, τα οποία, μάλιστα, πρόβαλε σε… γιγαντοοθόνη, για να τα δουν όλοι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε και την αυτοκριτική του, ως προς τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας του. «Δεν έχω τίποτα να σας κρύψω, αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επιδειξιμανία. Δε γεννήθηκα πλούσιος, η ζωή μου είχε ρωγμές. Και το τελευταίο δολάριο μου είναι φορολογημένο. Μου ζητούν το “Πόθεν Έσχες” μου, ενώ δεν ήμουν στην Ελλάδα. Γιατί είναι τόσο απατεώνες, που δεν έχουν ανοίξει το πρόγραμμα, για να καταβάλλουν το “Πόθεν Έσχες” όλοι οι υπόχρεοι», είπε σχετικά.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συμπρωτεύουσα, τονίζοντας πως παραδοσιακά βιώνει μια μεγάλη κοροϊδία από το κράτος και υποσχέθηκε πως θα ασχοληθεί προσωπικά με την πόλη. Επίσης, επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει μπει στον πολιτική για να βγάλει χρήματα, αλλά για να προσφέρει.

«Δεν πήρα ποτέ ούτε ένα ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ήρθα εδώ για να βγάλω ένα ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού. Οι “πειρατές” δεν βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, αλλά εκεί που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είπε πως αποφάσισε να βρεθεί δίπλα σε «αυτόν τον έντιμο άνθρωπο, τον Αλέξη Τσίπρα», όταν οι υπόλοιποι τον εγκατέλειπαν. «Δεν ήμουν έτοιμος όταν κατέθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκα στη μάχη με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή. Εσείς με φτιάξατε, είμαι σάρκα από τη σάρκα σας», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «”Τι ωραία, ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Θα έχουμε τον Ανδρουλάκη να κοιμάται κι εμείς να αδειάζουμε τα ταμεία”, σκέφτονταν στην κυβέρνηση. Αναστήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην έχει η κυβέρνηση την αντιπολίτευση που τη βολεύει».

Επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και επικαλέστηκε σχετικά το γενικό λογιστήριο του κράτους, ενώ κατηγόρησε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση για fake news και ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς ευρωεκλογές και να την τιμωρήσουν για την αλαζονεία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This