Αμείβεται ο Γκρίνμπεργκ, είπε χθες ο Μαρινάκης! Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι δουλεύει εθελοντικά

Το Μαξίμου μοιράζει δολάρια στον Αμερικανό, την ώρα που ο Μαρινάκης είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε εάν πληρώνεται και ο Οικονόμου ότι εργάζεται... αμισθί

Must Read

Ο εθισμός της κυβέρνησης στα ψέματα στοιχειώνει κάθε πτυχή της πενταετούς πορείας της. Ακόμα και όταν παραδέχεται ότι πιάστηκε στα πράσα, πάλι δεν έχει το ανάστημα για να πει ολόκληρη την αλήθεια, αλλά υπεκφεύγει με μισόλογα.

  • του Βασίλη Γαλούπη

Χθες ο Παύλος Μαρινάκης ομολόγησε για πρώτη φορά, έπειτα από επίμονες και επιθετικές αρνήσεις ετών της κυβέρνησης, ότι ο Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ πληρώνεται κανονικότατα από τον Έλληνα φορολογούμενο. Και πάλι, όμως, δεν εξήγησε με σαφήνεια τι συμβαίνει.

Σε ερώτηση πώς πληρώνεται ο υποτιθέμενος «γκουρού της πολιτικής επικοινωνίας», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Ο κ. Γκρίνμπεργκ και όποιος έχει έναν ρόλο επικοινωνιακό πληρώνεται με σύμβαση, η οποία είναι κατατεθειμένη, είναι υπογεγραμμένη και από τη Ν.Δ. και τον ίδιο, με συγκεκριμένη αμοιβή και χρονικό ορίζοντα, όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές».

Και δεν έμεινε μόνο εκεί: «Ένας άνθρωπος που ασχολείται με την επικοινωνιακή στρατηγική, με μία μεγάλη εμπειρία, που δουλεύει με συμβάσεις, με συγκεκριμένα συμβόλαια και τιμολόγια μηνιαίως, τι θα έπρεπε να κάνει; Να δουλεύει δωρεάν και παράτυπα;»

  • 4/6/2024:

Όμως, είναι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Ν.Δ. που κοροϊδεύουν από το 2019 ψηφοφόρους και ΜΜΕ πως ο Γκρίνμπεργκ δίνει, ως… εθελοντής life coach, δωρεάν συμβουλές στον Μητσοτάκη.

Μόλις πριν από 2,5 μήνες, στις 21 Μαρτίου 2024, ο Μαρινάκης δήλωνε ότι δεν γνωρίζει αν και πώς πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ: «Δεν γνωρίζω και γενικά και συγκεκριμένα πώς πληρώνεται ο κάθε συνεργάτης ή ο οποιοσδήποτε με το κόμμα της Ν.Δ.».

  • 21/3/2024:
  • 14/9/2021:

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας ότι ο Αμερικανός ήταν στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο με τον Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ, ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για «έναν παλιό γνώριμο και συνομιλητή του πρωθυπουργού από τα παλιά», που «δεν πληρώνεται από πουθενά».

Τελικά, και ο Γκρίνμπεργκ εισπράττει από το ταμείο ενός φεσωμένου κόμματος, το οποίο εξακολουθεί να επιβιώνει με κρατικές επιχορηγήσεις και λόγω των κραυγαλέων τραπεζικών ρυθμίσεων.

Κάπως έτσι, μέχρι και μπόλικα λεφτά για τον Γκρίνμπεργκ υπάρχουν. Έστω και αν ούτε τώρα δόθηκαν λεπτομέρειες για τα δολάρια του συμβολαίου του, διότι προφανώς, αν βγουν στο φως παραμονές εκλογών, οι ψηφοφόροι θα αντιδράσουν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This