Την ημέρα του εγκλήματος των Τεμπών έγινε η λαθροχειρία με τη «νομιμοποίηση» του μαύρου χρήματος των πολιτικών!

Must Read

Την ημέρα που έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι στα Τέμπη εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας για την ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο, έγινε η λαθροχειρία με την νομιμοποίηση του μαύρου χρήματος των πολιτικών!

Ο νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ και με τον οποίο απαλλάσσονται οι πολιτικοί από την υποχρέωση να δηλώνουν τα χρήματα που διατηρούν σε μετρητά εκτός των τραπεζών, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 28 Φεβρουαρίου 2023, την ημέρα δηλαδή του τρομερού δυστυχήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας δεν πήρε είδηση την τροποποίηση που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την οποία νομιμοποιείται ουσιαστικά το μαύρο χρήμα.

Δείτε την ημερομηνία στο ΦΕΚ:

Υπενθυμίζεται ότι με τον προηγούμενο νόμο οι υπόχρεοι όφειλαν να δηλώνουν εκτός από τις τραπεζικές καταθέσεις τους και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και το σύνολο των μετρητών άνω των 30.000 ευρώ που διέθεταν εκτός τραπεζών.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πλουσιότερος πολιτικός με τα περισσότερα χρέη, προχώρησε στην αγορά δύο οικοπέδων στο Ζαγόρι και μάλιστα, λίγο προτού αλλάξει η χρονιά, με αποτέλεσμα να μην δηλωθούν στο Πόθεν Έσχες του!

Δείτε επίσης:

Ο Μητσοτάκης «νομιμοποίησε» το μαύρο χρήμα πολιτικών και έπειτα αγόρασε οικόπεδα στα Ζαγοροχώρια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και εσείς μετά από 16 μήνες απο την δημοσίεση του ΦΕΚ κατσλάβατε οτι αφορά λαδώματα και μαύρο
    χρήμα πολιτικών. Είτε είστε μεγάλα “σαίνια κ αετοί” είτε συνειδητά το αποσιωπήσατε ….τι ισχύει ??

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This