Ντροπή! Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου και… ΑΠΕ γύρισαν την πλάτη στη Μαρία Καρυστιανού 

Must Read

Επιβεβαιώνουν την απροθυμία τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά και την αδιαφορία τους για την απονομή δικαιοσύνης στο έγκλημα με 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Εκπρόσωποι των κομμάτων έδωσαν το παρών σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με θέμα την αλλαγή της νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών. Η μοναδική καρέκλα που ήταν άδεια, ήταν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το κυβερνών κόμμα γύρισε την πλάτη στην Μαρία Καρυστιανού αλλά και στους 1,5 εκατομμύριο πολίτες που ζητούν άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκάλεσε και η απουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία αποδεικνύει ότι είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη γραμμή Μητσοτάκη!

«H αποχή τους δείχνει την ανεπάρκειά τους να αναλάβουν τις ευθύνες του αξιώματός τους» ανέφερε στην ομιλία της η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζοντας την απουσία τους.

Το αποκορύφωμα; Aρκετές ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο έχει ρεπορτάζ ακόμα και για μια… καραμπόλα στην Τανζανία, δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στις σημαντικές ομιλίες! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κρατικό μέσο έχει υπαχθεί πλήρως στην εποπτεία του Μαξίμου!

Μόνο ντροπή!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι κλόουν αυτης της κυβερνησης, νομιζουν οτι αν αγνοησουν κατι η κανουν οτι δε το βλεπουν, θα μας πεισουν οτι δεν υπαρχει.. κατι σαν το παραμυθι με τον βασιλια και τα αορατα ρουχα.. Ξυπνησαν πολλοι με αυτα που ειδαν τα τελευταια χρονια της διακυβερνησης τους.. Δε θα ξεχασουμε ποτε, εχετε ολοι μεριδιο ευθυνης, θα το βρειτε μπροστα σας… καλο θα ηταν να φυγετε ολοι αυτοβουλως πριν σαν βγαλουν με το ζορι….

  2. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ 41% ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΉΤΑΝ 22% ΤΟ 41%ΗΤΑΝ ΠΡΟΪΌΝ ΤΟΥ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ. Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΉ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΤΗΣΕ ΤΗ Ν Δ. ΣΕ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ ΤΏΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΆΔΑ ΖΗΤΏ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΖΗΤΏ Η ΝΈΑ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΉΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.

  3. ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΥΗ,ΔΙΟΤΙ Η κ.ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΟΥΤΕ ΛΕΣΒΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ΄ΟΛΑ Η κ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ.

  4. Η Αποστολάκη με τι μούτρα πήγε; Το ναυάγιο του Σάμαινα το ξέχασε, όπου τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, έπνιξαν 85 ανθρώπους και το καθεστώς του Κώστα Σημίτη (Ααρών Αβουρή), τα κουκούλωσε όλα; Ξεφτίλες του ΠΑΣΟΚ, αλήτες.

  5. Βλέπετε/ακούτε κανέναν να διαμαρτύρεται γι αυτήν την αλαζονεία; Όχι, άρα την ευθύνη φέρουν αυτοί που την δέχονται και τούς ψηφίζουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This